Με επιτυχία διεξήχθη η ενημερωτική ημερίδα που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Κρήτης, την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, στο πλαίσιο της υλοποίησης του έργου «Κατάρτιση και πιστοποίηση εργαζομένων όλων των παραγωγικών κλάδων της οικονομίας για την συμμετοχή τους στις διαρθρωτικές αλλαγές της οικονομίας στην Κρήτη».

Στόχος ήταν η ενημέρωση των υποψηφίων για τους όρους και προϋποθέσεις συμμετοχής στο προγράμματα, καθώς και τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων.

Τα προγράμματα απευθύνονται, συνολικά, σε 190 ωφελούμενους, περιλαμβάνουν μόνο θεωρητική εκπαίδευση διάρκειας 200 ωρών και οδηγούν σε δωρεάν πιστοποίηση. Το εκπαιδευτικό επίδομα που λαμβάνουν οι ωφελούμενοι αντιστοιχεί σε 1.000€ (5€ μικτά ανά ώρα κατάρτισης).

Οι αιτήσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα υποβάλλονται ηλεκτρονικά, στη σελίδα https://training.crete-exporters.com από τις 09/01/2023 έως τις 10/02/2023 και ώρα 15:00. Για πληροφορίες οι υποψήφιοι μπορούν να ανατρέξουν στην παραπάνω ιστοσελίδα ή να αποστείλουν email στο [email protected].

Το έργο «Κατάρτιση και πιστοποίηση εργαζομένων όλων των παραγωγικών κλάδων της οικονομίας για την συμμετοχή τους στις διαρθρωτικές αλλαγές της οικονομίας στην Κρήτη» έχει MIS 5104012 και έχει ενταχθεί στο πλαίσιο του Ε.Π. ΚΡΗΤΗ 2014-2020 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και εθνικούς πόρους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook