Στην ανακοίνωση εκφράζεται η ικανοποίηση τους για το αποτέλεσμα της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε προχθες στα γραφεία της 7ης ΥΠΕ Κρήτης κάνοντας λόγο στην ανακοίνωση τους πως “έγινε ένα βήμα προς μερική εκτόνωση”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά και την προχθεσινή καθυστερημένη, έστω και «ιδιωτική» συνάντηση στην 7η ΥΠΕ, θέλουμε να εκφράσουμε την ικανοποίηση μας για την αποκατάσταση των αρμοδιοτήτων της Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου ως προς τα θέματα μας.

Είναι ένα βήμα προς μερική εκτόνωση της κρίσης που είχε δημιουργηθεί από την απαράδεκτη ενέργεια του Διοικητή να στείλει τον γιατρό εργασίας στα σπίτια των νοσούντων συναδέλφων μας με το δήθεν πρόσχημα της «αγωνίας του για την υγεία μας».

Θέλοντας για άλλη μια φορά να δείξουμε καλή θέληση και επιθυμία ενός ειρηνικού και ασφαλούς εργασιακού περιβάλλοντος, προχωράμε σε αναστολή των προγραμματισμένων καθημερινών δίωρων στάσεων εργασίας που έχουν εξαγγελθεί από την προσεχή Δευτέρα.

Συνεχίζουμε όλοι ενωμένοι σαν Αναισθησιολογικό Τμήμα και θα παρακολουθούμε με ενδιαφέρον αν οι δεσμεύσεις που ανακοινώθηκαν με το δελτίο τύπου της 7ης ΥΠΕ θα εφαρμοσθούν στην πράξη.

Στηρίζουμε όλες τις προγραμματισμένες δράσεις που έχουν προγραμματισθεί το αμέσως προσεχές διάστημα με σκοπό την ενίσχυση και ενδυνάμωση ενός αποκλειστικά Δημόσιου και Δωρεάν ΕΣΥ.

Θέλουμε τέλος να ευχαριστήσουμε το ευρύ δίκτυο υποστήριξης μας που αναπτύχθηκε τόσο από τους συναδέλφους εργαζόμενους και τους απλούς πολίτες του Ηρακλείου (με τις αναρτήσεις τους στα κοινωνικά δίκτυα ) έως τους επίσημους φορείς όπως : Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών Ηρακλείου, Ιατρικός Σύλλογο Ηρακλείου, Σωματείο Εργαζομένων ΠΝΗ, Πανελλήνια Ομοσπονδία Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος (ΟΕΝΓΕ), Ελληνική Αναισθησιολογική Εταιρεία, Πανελλήνιος Ιατρικό Σύλλογος και τα κόμματα που με ανακοινώσεις πήραν θέση και έφεραν το ζήτημα στην Βουλή.

Οι ειδικευμένοι και ειδικευόμενοι Αναισθησιολόγοι του ΠΝΗ

ΝΥΚΤΑΡΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ

ΜΑΚΑΤΟΥΝΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

ΧΑΝΙΩΤΑΚΗ ΦΩΤΕΙΝΗ

ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΚΑΥΚΑΛΑΚΗ ΠΟΠΗ

ΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΧΡΙΣΤΟΦΑΚΗ ΜΑΡΙΑ

ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΗ ΕΛΕΝΗ

ΛΙΛΙΤΣΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ

ΓΕΩΡΓΑΚΑΚΗ ΧΡΥΣΑΝΘΗ

ΣΟΡΩΚΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΝΤΑΚΟΥΛΑ ΑΝΘΗ

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ ΒΛΑΣΗΣ

ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΗΓΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΚΟΥΤΟΥΛΑΚΗ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ

ΒΑΣΙΛΟΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ

ΤΣΕΡΛΙΚΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ

ΚΟΥΒΙΔΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΔΑΡΙΒΙΑΝΑΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

ΠΑΜΠΟΥΚΑ ΕΥΦΗΜΙΑ

ΜΠΟΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΚΟΤΡΩΝΗ ΑΡΕΤΗ

ΤΣΙΓΓΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook