Σε συναγερμό βρίσκονται οι αρχές της Καλιφόρνιας που διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό του ηθοποιού Τζούλιαν Σαντς στην οροσειρά Σαν Γκάμπριελ. Τα ίχνη του χάθηκαν όταν έκανε πεζοπορία μαζί με έναν άλλον άνδρα.

Την εξαφάνιση του Τζούλιαν Σαντς, 65 ετών, δήλωσε φίλος του την περασμένη Παρασκευή (13/1).

Το Σαββατοκύριακο (14-15/1) τα έντονα καιρικά φαινόμενα στη Νότια Καλιφόρνια καθυστέρησαν τις έρευνες για τον εντοπισμό του ηθοποιού, ο οποίος έχει εμφανιστεί σε περισσότερες από 150 κινηματογραφικές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, συμπεριλαμβανομένων των «The Killing Fields», «A Room with a View» και «Arachnophobia».

Όταν εξαφανίστηκε, ο ηθοποιός πιστεύεται ότι βρισκόταν κάπου στο δημοφιλές μονοπάτι Baldy Bowl Trail, το οποίο οδηγεί στην ψηλότερη κορυφή της οροσειράς Σαν Γκάμπριελ.

Η οικογένεια του αγνοούμενου σταρ του κινηματογράφου ανέφερε ότι έκανε αυτό που αγαπούσε περισσότερο όταν εξαφανίστηκε και έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες που είχε στείλει στον εγγονό του, στις οποίες εμφανίζεται να κάνει ορειβασία στις ελβετικές Άλπεις.

Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεχίζονται με εκπροσώπους των τοπικών Αρχών να αναφέρουν ότι δεν υπάρχει «αυστηρή προθεσμία» για τον τερματισμό της αποστολής.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook