Το Γραφείο Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Γραφείο Σ.Ε.Π.) της Δ/νσης Δ/θμιας Εκπ/σης Χανίων διοργανώνει το 1 ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ (Σ.Ε.Π.) Δ.Δ.Ε. ΧΑΝΙΩΝ, ένα τριήμερο γεμάτο με βιωματικά εργαστήρια και σεμινάρια, εκδηλώσεις, δράσεις, ενημερώσεις, ενημερωτικές & θεματικές συνεδρίες σε θέματα Επαγγελματικού Προσανατολισμού.

Το 1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ Σ.Ε.Π. Δ.Δ.Ε. ΧΑΝΙΩΝ θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων στις 10,11,12 Μαρτίου 2023 και απευθύνεται σε μαθητές/τριες Δημοτικού, Γυμνασίου & Λυκείου, γονείς/κηδεμόνες, καθηγητές/εκπαιδευτικούς, νέους/νέες και γενικά σε κάθε ενδιαφερόμενο φορέα με στόχο την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση σε θέματα σχετικά με τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό.

Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε σ’ αυτήν την προσπάθεια, καθώς η συμμετοχή σας είναι καθοριστική για την επιτυχία του. Για τον έγκαιρο προγραμματισμό και την καλύτερη οργάνωση του 1ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ Σ.Ε.Π. Δ.Δ.Ε. ΧΑΝΙΩΝ, λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω, παρακαλώ πολύ να δηλώσετε τη συμμετοχή σας έως την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023 εδώ:
https://docs.google.com/forms/d/1alRnUFulKqK1oxWaOsYzf3-LGWnBDlhH9kIv0s2npzQ/edit

Περισσότερες πληροφορίες στο e-mail : [email protected]

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook