Ναπολέων Σαραντίδης Ναπολέων
Σαραντίδης
Δημοσιογράφος

Ανησυχία στους επιχειρηματίες στην παλιά πόλη των Χανίων έχει προκαλέσει νέο περιστατικό κλοπής το οποίο συνέβη το βράδυ της Κυριακής (22/1) και μάλιστα στον πλέον πολυσύχναστο δρόμο.

Συγκεκριμένα, άγνωστος ή άγνωστοι προς το παρόν δράστες, έσπασαν την τζαμαρία της πόρτας φαρμακείου που βρίσκεται στην οδό Χάληδων, κοντά στην Μητρόπολη Χανίων και ακριβώς απέναντι απο το παλαιό αρχαιολογικό μουσείο Χανίων, ενώ στην συνέχεια μπήκαν μέσα στο κατάστημα.

Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια του φαρμακείου, δεν φαίνεται να έκλεψαν φαρμακευτικά είδη, αλλά πήραν από το ταμείο ότι χρήματα υπήρχαν τα οποία εκτιμούνται σε περίπου 1.000 ευρώ.

Δυστυχώς, η ιδιοκτήτρια στάθηκε άτυχη, καθώς ενώ το φαρμακείο διαθέτει σιδερένια ρολά, αυτά είχαν μείνει σηκωμένα λόγω βλάβης στον μηχανισμό, ο οποίος επρόκειτο να επισκευαστεί σήμερα.

Μόλις έγινε αντιληπτή η διάρρηξη, ενημερώθηκαν οι αστυνομικές αρχές οι οποίες ξεκίνησαν την συλλογή στοιχείων για να εντοπιστεί ο δράστης ή οι δράστες.

Υπενθυμίζεται πως το μεσημέρι της Παρασκευής (20/1) ένας άντρας μπήκε σε κατάστημα στην οδό Σκρύδλωφ και παραβιάζοντας συρτάρι γραφείο του καταστήματος έκλεψε 6.000 ευρώ όπως κατήγγειλε ο ιδιοκτήτης στις αστυνομικές αρχές.

Ναπολέων Σαραντίδης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook