Την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012, το ΚΑΠΗ Ακρωτηρίου του Δήμου Χανίων, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, σε κατάμεστο από κόσμο κέντρο διασκέδασης της περιοχής, παρουσία του Δημάρχου Χανίων, Μανώλη Σκουλάκη, της προέδρου του ΔΟΚΟΙΠΠ Χρύσας Χαριτάκη – Μακράκη, του πρώην Δημάρχου Ακρωτηρίου Μιχάλη Κυνηγού, δημοτικών συμβούλων, μελών και φίλων του ΚΑΠΗ.

«Ο Δήμος Χανίων δίνει προτεραιότητα στις κοινωνικές και προνοιακές δομές, όπως τα προγράμματα “Βοήθεια στο Σπίτι” και Κέντρα Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων, παρά τα δύσκολα οικονομικά προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει σήμερα η Τοπική Αυτοδιοίκηση», τόνισε ο κ. Σκουλάκης ενώ η πρόεδρος του ΔΟΚΟΙΠΠ επεσήμανε ότι «στο μέτρο των δυνατοτήτων μας και των μέσων που διαθέτουμε, ο Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας στέκει δίπλα στον άνθρωπο και ιδιαίτερα αυτόν που μας έχει περισσότερο ανάγκη».

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο πρόεδρος των μελών του ΚΑΠΗ κ. Πέτρος, ο οποίος αναφέρθηκε στην σπουδαιότητα της λειτουργίας του θεσμού για την κοινωνία μας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook