Μπορεί η χώρα να μαστίζεται από μια ραγδαία οικονομική κρίση όμως οι φίλαθλοι του ΟΦΗ παρά τις δύσκολες συνθήκες έκαναν το χρέος τους στο Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ αγοράζοντας κουπόνια – μετοχών αξίας 10.000 ευρώ.

Την κίνηση αυτή επικρότησε η διοικούσα επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ που εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση την Δευτέρα στην οποία τονίζει :

«Συνεχίσθηκε το Σάββατο η προσπάθεια για την πώληση των μετοχών που είναι στη διάθεση των φίλων της ομάδας μας.
Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από την πώληση κουπονιών- μετοχών ανέρχονται στις 10.000 ευρώ. Το προαναφερόμενο ποσό εντός της εβδομάδας θα κατατεθεί στους τραπεζικούς λογαριασμούς που έχει η ΠΑΕ-ΟΦΗ για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου στα ονόματα που έχουν ήδη δώσει οι ενδιαφερόμενοι υπογράφοντας το σχετικό έγγραφο- εξουσιοδότηση. Την επόμενη βδομάδα τα καταθετήρια θα είναι στα γραφεία της ΠΑΕ-ΟΦΗ και οι δικαιούχοι μπορούν να περάσουν να τα παραλάβουν.

Η Διοικούσα Επιτροπή της ΠΑΕ-ΟΦΗ ευχαριστεί θερμά το Σύλλογο Μετόχων της ΠΑΕ-ΟΦΗ για την άψογη οργάνωση στη προσπάθεια πώλησης μετοχών στις θύρες του γηπέδου μας το περασμένο Σάββατο στο παιχνίδι ΟΦΗ-ΠΑΟΚ.

Επίσης η Δ.Ε. της ΠΑΕ-ΟΦΗ ευχαριστεί τους εθελοντές φιλάθλους που βοήθησαν να πετύχει η προαναφερόμενη προσπάθεια.

Πάνω απ όλους όμως η Δ.Ε. της ΠΑΕ-ΟΦΗ ευχαριστεί όλους τους φιλάθλους για την μεγάλη υλική και ηθική βοήθεια του στη προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα μας. Σε μια μεγάλη δύσκολη οικονομική συγκυρία για όλο τον Ελληνικό λαό οι φίλοι του ΟΦΗ συγκέντρωσαν το ιδιαίτερα σημαντικό για την ομάδα μας ποσό».

«Ειλικρινή η αγάπη του κόσμου »

Το μέλος της διοικούσας επιτροπής της ΠΑΕ ΟΦΗ κ. Γιώργος Χναράκης μιλώντας στο επίσημο σαϊτ της ομάδας για την συνεισφορά του κόσμου στην αγορά μετοχών της ΠΑΕ τόνισε :

«Αυτό που έγινε το Σάββατο από τους φίλους του ΟΦΗ είναι συγκλονιστικό. Εάν ήταν δυνατόν να ήταν κάποιος κοντά μας θα διαπίστωνε το μεράκι και την ειλικρινή αγάπη του κόσμου στην ομάδα μας. Παρουσιάσθηκε ηλικιωμένος περίπου 70 ετών που ήλθε και μας έδωσε 400 ευρώ.
Ένας άλλος επίσης ηλικιωμένος μας έδωσε από το υστέρημα του ποσό κοντά στα 300 ευρώ. Υπήρχαν άλλοι φίλοι του ΟΦΗ οι οποίοι από το υστέρημά τους αγόρασαν μετοχές» τόνισε ο Γιώργος Χναράκης και πρόσθεσε: «Αυτή η ειλικρίνεια που δείχνει ο φίλαθλος κόσμος κάθε ηλικίας για να βοηθήσει την ομάδα μας να ξεπεράσει τις δυσκολίες που έχει μπροστά της χωρίς υπερβολή είναι συγκλονιστική.
Πιστεύω ότι σε κανένα γήπεδο της χώρας μας δεν θα έδειχναν οι φίλαθλοι τη συμπεριφορά που δείχνουν οι φίλοι της ομάδας μας. Ολοι καταλαβαίνουν ότι η σημαία του ΟΦΗ είμαστε εμείς ο κόσμος».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook