Διαθέσιμο με τιμές τιμοκαταλόγου που ξεκινούν από τα 23.150 ευρώ είναι πλέον και στην ελληνική αγορά το νέο Volkswagen Golf Cabriolet. H αρχική έκδοση του μοντέλου φέρει μοτέρ 1,2 TSI με 105 ίππους.

Ακόμα ένα κάμπριο μοντέλο προστίθεται στη γκάμα της Volkswagen. Αυτή τη φορά έχουμε να κάνουμε με την ανοιχτή εκδοση του Golf. Το Golf Cabriolet όπως ονομάζεται το μοντέλο διαθέτει αυτόματη υφασμάτινη οροφή που λειτουργεί ηλεκτροϋδραυλικά και ανοίγει σε χρόνο 9,5 δευτερολέπτων, ακόμα και όταν το αυτοκίνητο βρίσκεται σε κίνηση με ταχύτητα μέχρι τα 30 χλμ./ώρα.

O εξοπλισμός του αυτοκινήτου από την αρχική έκδοση είναι πολύ αξιόλογος με στοιχεία όπως πλήρες σετ αερόσακων, σύστημα ευστάθειας, αλλά και ενεργό roll bar ασφαλείας πλήρως ενσωματωμένο πίσω από τα προσκέφαλα της 2ης σειράς καθισμάτων.

H αρχική έκδοση του γερμανικού κάμπριο έχει τιμή τιμοκαταλόγου 23.150 ευρώ και μοτέρ 1,2 λίτρων TSI με 105 ίππους. Επίσης, το Golf Cabriolet μπορεί να αποκτηθεί με κινητήρες 1,4 TSI 160PS και 1,6 TDI με 105PS.

(autotriti)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook