SUPER LEAGUE 2 / ΑΕΚ Β' - ΧΑΝΙΑ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Mαναρώλης και Λαμπράκης ξεκίνησαν τα Χανιά με δύο αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στην Κηφισιά. Ο Κατσούρι πήρε την θέση του τραυματία Ιμεραλιλάι και ο Μπουτσάκης αυτήν του Λεμονή. Από εκεί και πέρα ο Καλογεράκης ήταν κάτω από τα δοκάρια, την τετράδα στην άμυνα αποτελούσαν οι Κατσούρι, Γιαμπερέ, Μπάτζιος και Ρότσ.α Μπουτσάκης και Καμαρά ήταν τα δύο αμυντικά χαφ, ο Τσέλιος έπαιζε μπροστά τους έχοντας ελεύθερο ρόλο και οι Μάναλης, Μανουσάκης και Μπουρσέλης την επιθετική τριάδα στο 4-2-3-1 των Χανίων.

Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που απείλησαν πρώτοι όταν στο 5ο λεπτό ο Γκολφίνος πήρε την κεφαλιά με τον Καλογεράκη να παρεμβαίνει και με δύσκολη προσπάθεια να μπλοκάρει την μπάλα. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση των γηπεδούχων σε όλο το πρώτο ημίχρονο με τα Χανιά να ανεβάζουν στροφές μετά το πρώτο δεκάλεπτο.

Οι παίκτες των Μαναρώλη και Λαμπράκη ήταν κυρίαρχοι, απείλησαν στο 10′ με το μακρινό σουτ του Μπουρσέλη να μπλοκάρει ο Γκίνη ενώ δύο λεπτά αργότερα το διαγώνιο που επιχείρησε ο Μάναλης έφυγε κόρνερ. Στο 25′ συνεχίστηκε το κρεσέντο των χαμένων ευκαιριών όταν ο Μπουρσέλης εκτέλεσε πανέξυπνα το φάουλ βγάζοντας τον Μάναλη σε θέση τετ α τετ με τον πρώτο σκόρερ των Χανίων να αστοχεί από το ύψος του πέναλτι και τον Γκίνη να αποκρούει εντυπωσιακά.

Διαβάστε την συνέχεια στο sportcaster.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook