Τοπικές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου σε ολόκληρη τη χώρα. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 Μποφόρ και στα νότια 7 με 8 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση. Παγετός θα σημειωθεί στα βόρεια ηπειρωτικά.

Στην Αττική θα σημειωθούν παροδικά αυξημένες νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν βροχοπτώσεις τις μεσημβρινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αρχικά θα σημειωθούν νεφώσεις ενώ αργότερα θα εκδηλωθούν ασθενείς χιονοπτώσεις. Ο καιρός όμως γρήγορα θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από –2 ώες 5 βαθμούς Κελσίου

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν παροδικές νεφώσεις ενώ υπάρχει πιθανότητα να χιονίσει στα ορεινά –ημιορεινά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από –4 έως 7 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. χιονιά θα πέσουν στα ορεινά καθώς και στα ημιορεινά της Ηπείρου. Τα φαινόμενα αργότερα θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 Μποφόρ και στο Ιόνιο τοπικά 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά. Το απόγευμα ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 5 Μποφόρ και στα νότια 6 με 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 ώες 12 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που τοπικά θα είναι αυξημένες και θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες κυρίως στην Κρήτη . Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 6 με 7 Μποφόρ και πιθανόν στα νότια 8 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν νεφώσεις βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 Μποφόρ στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 6 με 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook