Με κεντρικό τίτλο \”διάλυση στο πολιτικό σύστημα και στον κοινωνικό ιστό\”, κυκλοφορεί σήμερα Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου του 2012 απεργιακό φύλλο των εργαζομένων στην εφημερίδα \”Ελευθεροτυπία\”.

Με την συμπλήρωση 56 ημερών απεργίας στην Ελευθεροτυπία, οι εργαζόμενοι -όπως επισημαίνουν σε επιστολή που αποστέλλουν προς τους αναγνώστες της εφημερίδας- θέλουν να κρατήσουν ζωντανή την εφημερίδα για όσο διάστημα διαρκεί η απεργία. \”Να επανασυνδεθούμε με τους αναγνώστες, να δηλώσουμε παρόντες ως εργαζόμενοι και ως απεργοί και να εντείνουμε τον αγώνα μας για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων μας\”, επισημαίνουν σε άρθρο στην πρώτη σελίδα της 56σελιδης έκδοσης – όσες και οι ημέρες της απεργίας των δημοσιογράφων στην Ελευθεροτυπία μέχρι σήμερα.

Στην επιστολή προς τους αναγνώστες υπογραμμίζουν ότι από τον Αύγουστο του 2011 εργάζονταν απλήρωτοι και απευθύνουν έκκληση στην ιδιοκτησία \”να αναλάβει τις δικές της ευθύνες και να εξασφαλίσει την επάνοδο της εφημερίδας στην κανονική κυκλοφορία\”.

Σημειώνοντας ότι οι εργαζόμενοι είναι έτοιμοι για διάλογο, καλούν την βασική μέτοχο και εκδότρια κυρία Μάνια τεγοπούλου \”να αποσύρει την αίτηση για υπαγωγή στο άρθρο 99\”.

 Στο σημερινό απεργιακό φύλλο των εργαζομένων της \”Ελευθεροτυπίας\” περιλαμβάνεται ρεπορτάζ γιατί το μνημόνιο 2 \”δεν μπορεί να βγει\” εν μέσω ύφεσης, αφήγηση του Διονύση Σαββόπουλου για την κρίση και έρευνα για το έλλειμμα αξιοπιστίας και στον τύπο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook