Την παρουσίαση πραγματοποίησαν ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Πρόεδρος της Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ.-Κ.Α.Μ., Γιάννης Γιαννακάκης, ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Επιχείρησης, Μανώλης Παπαδάκης, και εκπρόσωποι της αναδόχου εταιρίας, που υλοποίησε την ανανέωση του site.

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Πρόεδρος της Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ.-Κ.Α.Μ., Γιάννης Γιαννακάκης, κατά την τοποθέτησή του επεσήμανε ότι η ιστοσελίδα της Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ.-Κ.Α.Μ., η πολιτιστική πλατφόρμα του Δήμου Χανίων, chania-culture.gr, έλαβε πρόσφατα το πρώτο βραβείο σε πανελλήνιο διαγωνισμό ως μία πλατφόρμα, που υποστηρίζει ενεργά τις ηλεκτρονικές κρατήσεις και την αγορά εισιτηρίων για τους πολιτιστικούς χώρους της πόλης μας.

«Η αναβάθμιση, που σχεδιάζαμε από την πρώτη στιγμή, φτάνει σε νέα επίπεδα, καθώς παρέχεται η δυνατότητα μέσα από την ιστοσελίδα και το ηλεκτρονικό κατάστημα της Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ.-Κ.Α.Μ. σε όλους τους Χανιώτες, τους επισκέπτες της πόλης αλλά και όλη την Ελλάδα, να προμηθεύονται τα προϊόντα της Πολιτιστικής Επιχείρησης του Δήμου, της Πινακοθήκης και του Κέντρου Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου», τόνισε ο κ. Γιαννακάκης, παρατηρώντας ότι, μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος πολιτισμού του Δήμου, ο κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορεί με ασφάλεια να πλοηγηθεί στα βιβλία, τις εκδόσεις, τα έντυπα αλλά και το ψηφιακό υλικό. Έπειτα από την επιλογή τα αντικείμενα θα στέλνονται άμεσα, εύκολα και με ασφάλεια προς όλη την Ελλάδα και τον κόσμο.

Από την πλευρά του ο Αντιπρόεδρος Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ.-Κ.Α.Μ., Μανώλης Παπαδάκης, τόνισε ότι το στοίχημα για τη δημιουργία μιας εύχρηστης ιστοσελίδας για τον πολιτισμό των Χανίων ήταν επιτυχές, καθώς το κοινό των Χανίων και όλης της Ελλάδας ενημερώνεται πλέον για τις εκδηλώσεις στα Χανιά με ένα πιο εύκολο και άμεσο τρόπο.

«Αυτό επιβεβαιώθηκε από το μισό εκατομμύριο προβολών της ιστοσελίδας μέσα σε ένα χρόνο, τις περισσότερες από 10.000 κρατήσεις εισιτηρίων και την ενεργό βάση 6.500 χρηστών, που ακολουθούν την ιστοσελίδα», ανέφερε ο κ. Παπαδάκης, προσθέτοντας ότι το νέο στοίχημα είναι να γνωρίσει ο κόσμος το ηλεκτρονικό κατάστημα, να το επισκέπτεται και να έρχεται σε επαφή με τα προϊόντα πολιτισμού από όλα τα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου Χανίων. «Και γιατί όχι, να φέρουν οι Χανιώτες δημιουργοί και καλλιτέχνες τα προϊόντα τους, ώστε να γίνουμε η πύλη, που θα τους συνδέει με το κοινό τους. Αυτό είναι ένα στοίχημα για την επόμενη χρονιά», κατέληξε στην τοποθέτησή του ο κ. Παπαδάκης.

Από τη μεριά του, ο εκπρόσωπος της τεχνικής εταιρίας που ανέλαβε τη δημιουργία και τεχνική υποστήριξη του εγχειρήματος, Ανδρέας Κατσωμπενάκης, ευχαρίστησε τον Δήμο Χανίων για την εμπιστοσύνη και χαρακτήρισε ως οραματικό ένα τέτοιο project, σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης.
Η ανανεωμένη ιστοσελίδα της Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. – Κ.Α.Μ. είναι διαθέσιμη στον σύνδεσμο https://www.chania-culture.gr/. Το e-shop είναι διαθέσιμο στον σύνδεσμο https://shop.chania-culture.gr/.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook