Ο Δήμος Ηρακλείου ανταποκρινόμενος στις νέες συνθήκες που δημιουργήθηκαν με την εφαρμογή του Προγράμματος Καλλικράτη , προχώρησε στη σύσταση Γραφείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Το Γραφείο στεγάζεται στο Δημοτικό Κτίριο της Παλιάς Λαχαναγοράς, στην Λεωφόρο Σοφοκλή Βενιζέλου.

Πληροφορίες μπορεί να πάρει κάθε ενδιαφερόμενος:

1) στα τηλέφωνα: 2810346678 – 2810346560 και 2810331286
2) στην ιστοσελίδα του Δήμου Ηρακλείου και συγκεκριμένα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.heraklion.gr/municipality/ruraldevelopment

Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση του Δήμου Ηρακλείου, \”σκοπός όλων των ενεργειών μας είναι να στηρίξουμε τους Αγρότες και ιδιαίτερα του Δήμου μας, να προωθήσουμε πολιτικές ανάπτυξης και ενδυνάμωσης της υπαίθρου και να δώσουμε ώθηση στην ανάπτυξη της αγροτικής επιχειρηματικότητας συνδέοντας της με τον Τουρισμό και τις Τοπικές Επιχειρήσεις.

Στα πλαίσια αυτών των προσπαθειών μας ξεκινάμε μια σειρά συναντήσεων με παραγωγούς, Τοπικά Συμβούλια, Συνεταιρισμούς και Αγροτικούς Συλλόγους.

Η πρώτη μας συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Τοπικής Κοινότητας Προφήτη Ηλία, την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012 στις 09:00 το πρωί για να συζητηθούν θέματα της Δημοτικής Ενότητας Τεμένους.

Θα ακολουθήσουν προγραμματισμένες συναντήσεις και στις υπόλοιπες Δημοτικές Ενότητες του Δήμου μας ώστε να καταστούν γνωστά τα επιμέρους προβλήματα και οι ιδιαιτερότητες κάθε Τοπικής Κοινότητας.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook