(ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Το τελευταίο αντίο λένε οικογένειά, οι συγγενείς, οι φίλοι, αλλά και όλη η Ελλάδα στον συγκυβερνήτη του F – 4 Φάντομ, που συνετρίβη στην Ανδραβίδα, Μάριο – Μιχαήλ Τουρούτσικα.

Η εξόδιος ακολουθία του άτυχου υποσμηναγού ξεκίνησε στις 10:30 στο Πικέρνι Αρκαδίας, στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία.

Τον γιο τους αποχαιρέτησαν οι γονείς του

«Μάριε αγόρι μου γλυκό αστέρι της ψυχής μου πάντα χαμογελαστός ποτέ δεν με είχες στενοχωρήσει. Ήρεμος και χαμογελαστός. Ήσουν ο γιος που θα ήθελε κάθε μάνα στην αγκαλιά της, ο καλύτερος αδερφός για τα αδέρφια σου ο καλύτερος εγγονός για τους παπούδες σου. Λάτρευες την ταχύτητα τις μηχανές και και τακατάφερες. Έγινες ο Ίκαρος της καρδιάς μας. Όλη η Ελλάδα βλέπει το πρόσωπό σου και φωνάζει Αθάνατος. Για μένα ήσουν και θα είσαι το παιδί μου. Αγγελάκος μου που τόσο θαύμαζα.»

Στην εκκλησία κατέφθασε από νωρίς πολύς κόσμος, ενώ εκεί βρίσκονται και τα δεκάδες στεφάνια που έχουν στείλει οι συγγενείς, οι φίλοι, ο πολιτικός κόσμος, αλλά και η στρατιωτική ηγεσία.

Το παρών στην κηδεία του άτυχου συγκυβερνήτη του μοιραίου F – 4 Φάντομ που συνετρίβη στην Ανδραβίδα, δίνει η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία. Το newsit.gr είναι εκεί και καταγράφει όλες τις εικόνες στην τελετή.

Στην εκκλησία είναι η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, αλλά και πλήθος πολιτικών και μελών των ενόπλων δυνάμεων.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, έφτασε το ναό κρατώντας στο χέρι της ένα λευκό τριαντάφυλλο.

Στην εκκλησία έφτασαν από νωρίς ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος και ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχος Θεμιστοκλής Μπουρολιάς. Το παρών έδωσε και ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς.

newsit.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook