Συνεδριάζει την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 17.55 το Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου στην Αίθουσα «Ελ. Βενιζέλος» στη Λότζια με δέκα (10) θέματα στην ημερήσια διάταξη.

Aναλυτικά:

Έγκριση του Α’ σταδίου της μελέτης με τίτλο «Αναθεώρηση κυκλοφοριακής μελέτης της παλιάς πόλης».

Προσθήκη 10 θέσεων στάθμευσης μονίμων κατοίκων στη ζώνη Γ της Παλιάς Πόλης, επί της οδού Σοφοκλέους (απόφαση 9/2023 Επιτροπής Ποιότητας Ζωής).

Έγκριση δράσεων και τεχνικών παρεμβάσεων στα πλαίσια του

Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ του Global Water Partnership – Mediterranean

και του Δήμου Ηρακλείου (απόφαση 12/2023 Επιτροπής Ποιότητας Ζωής).

Έκθεση αποτελεσμάτων εκτέλεσης του προϋπολογισμού του Δήμου για το Δ΄ τρίμηνο του 2022 (απόφαση 8/2023 Οικονομικής Επιτροπής).

Αίτημα παράτασης του χρονοδιαγράμματος υλοποίησης της υπ’ αριθμ. πρωτ. 122.697/2022 σύμβασης υπηρεσίας μεταξύ του Δήμου Ηρακλείου και της δικηγόρου Φουκάκη Μαρίας.

Έγκριση παράτασης εργασιών του έργου «Αντιμετώπιση κατολισθήσεων πρανών α) στην περιοχή του οικισμού Αγ. Βλάση και β) στην οδό Κωνσταντίνου Αστρινάκη».

Ονοματοθεσία οδών του Δήμου Ηρακλείου.

Έγκριση διενέργειας μίσθωσης ακινήτου για τη στέγαση των υπηρεσιών του ΚΕ.ΚΟΙ.Φ./Α.Π.Η. περιοχή Φορτέτσας της 4ης Κοινότητας του Δήμου Ηρακλείου.

Εισήγηση της Εκτιμητικής Επιτροπής Κινητών Πραγμάτων, που αφορά στην Εκποίηση Μηχανημάτων Έργου κυριότητας του Δήμου Ηρακλείου.

Διαγραφές και Διορθώσεις Τελών και Προστίμων Εκδιδομένων Λογαριασμών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook