Ο Απόστολος Παπουτσάκης δίνει το παρόν σχεδόν σε όλες τις προπονήσεις της εβδομάδας αλλά σπάνια μιλάει στους παίκτες του.

Στην προπόνηση της Τετάρτης όμως και βλέποντας ο πρόεδρος του Εργοτέλη ότι έρχονται δύσκολα ματς στο πρωτάθλημα για την ομάδα του όπου αν δεν έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα μπορεί να την μπλέξουν σε περιπέτειες μίλησε σήμερα στους παίκτες του για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο κ. Παπουτσάκης τόνισε στους ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη ότι έμεινε ικανοποιημένος από την παρουσία τους κόντρα στον Άρη και τον βαθμό της ισοπαλίας που απέσπασαν αλλά τους επισήμανε παράλληλα ότι από εδώ και στο εξής θα πρέπει να δώσουν το κάτι παραπάνω καθώς όπως υπογράμμισε «κάθε παιχνίδι μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος θα είναι τελικός για εμάς. Θέλω να «ματώσετε» την φανέλα που φοράτε».

Και πάλι ατομικό για Λεάλ

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα και την Τετάρτη ο Σέρχιο Λεάλ δεν κατάφερε να επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα παρά το γεγονός ότι έχει αυξήσει σε μεγάλο βαθμό την ένταση του ατομικού του προγράμματος.

Οι δύο επόμενες προπονήσεις της Πέμπτης και της Παρασκευής θα δείξουν το κατά πόσο ο Νίκος Καραγεωργίου θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ουρουγουανού επιθετικού για το δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Παράλληλα στην προπόνηση της Τετάρτης προέκυψε ένα επιπλέον πρόβλημα καθώς ο Χρυσοφάκης ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο του και αποχώρησε από την προπόνηση. Ο νεαρός μέσος του Εργοτέλη θα υποβληθεί την Πέμπτη σε μαγνητική εξέταση για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook