Ενώ όλο το Χόλιγουντ περιμένει να βγει στους κινηματογράφους η ταινία \”Wanderlust\” στην οποία η Τζένιφερ Άνιστον και ο Τζάστιν Θερό ενώνουν τις δυνάμεις και συνεργάζονται για πρώτη φορά, η προσωπική τους ζωή φαίνεται να κλέβει ακόμα μία φορά την παράσταση.

Ο 40χρονος σεναριογράφος δήλωσε στο περιοδικό \”New York\”: «Καταλαβαίνω την περιέργια (του κοινού) αλλά δεν μπορώ να πω τίποτα παραπάνω από ότι είμαι ευτυχισμένος. Δεν θα επεκταθώ πάνω σε αυτό» ενώ πρόσθεσε: «(Αν το έκανα) θα ήταν σαν να ξεκινούσα τα δικά μου βασανιστήρια».

Όσο για τη Τζένιφερ Άνιστον, η οποία πριν λίγες μέρες έκλεισε τα 43 της χρόνια, σε πρόσφατες δηλώσεις της ανέφερε πως είναι «χαρούμενη» και «ήρεμη». Το ζευγάρι που γνωρίστηκε στα γυρίσματα της ταινίας \”Wanderlust\” ξεκίνησε να μένει μαζί πριν περίπου έξι μήνες ενώ σύμφωνα με την ίδια την πρωταγωνίστρια δεν υπάρχουν σχέδια γάμου και απόκτησης παιδιών. Η πιο πρόσφατα \”υιοθεσία\” του ζευγαριού, πάντως, είναι ένα κουτάβι τριών μηνών ράτσας πίτμπουλ, το οποίο ονόμασαν \”Σόφι\”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook