Η Κατερίνα Πασαλάρη με ρίζες από την Κίσσαμο επιλέχτηκε να εκπροσωπήσει φέτος την Ελλάδα στον Διεθνή Διαγωνισμό Ομορφιάς Miss Europe 2023 που θα διεξαχθεί στο Λίβανο.

Η πανέμορφη κοπέλα δεν είναι η πρώτη φορά που διαγωνίζεται για τίτλο ομορφιάς. Το 2016 είχε στεφθεί Miss Κρήτη στον Παγκρήτιο Διαγωνισμό Ομορφιάς ενώ το 2021 είχε κατακτήσει τον τίτλο Miss Hellas στα καλλιστεία Star Hellas – Miss Hellas – Miss Young.

Η ίδια τονίζει ότι «ο δρόμος για την κατάκτηση ενός τίτλου απαιτεί διαρκεί προσπάθεια για να φτάσεις αλλά και να παραμείνεις στην κορυφή.

Είμαι πολύ υπερήφανη και ενθουσιασμένη για το υπέροχο και συναρπαστικό ταξίδι που ξεκίνησε το 2016 με την στέψη μου ως Miss Κρήτη στον Παγκρήτιο Διαγωνισμό Ομορφιάς και την κατάκτηση του τίτλου της Miss Hellas το 2021 στα καλλιστεία Star Hellas – Miss Hellas – Miss Young, συνεχίζεται με την εκπροσώπηση της Ελλάδας στον Διεθνή Διαγωνισμό Ομορφιάς Miss Europe 2023, που θα διεξαχθεί στον Λίβανο από 15-25 Φεβρουαρίου. Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 25 Φεβρουαρίου στο πολυτελές καζίνο του Λιβανου.

Σε αυτή μου την προσπάθεια δεν είμαι μόνη και αισθάνομαι ευγνώμων για αυτό.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες για τους διοργανωτές του “Miss Europe 2023” που με επέλεξαν να εκπροσωπήσω την Ελλάδα».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook