Μία 26χρονη γυναίκα στη Βρετανία κατηγορείται για το φόνο ενός νεαρού κοριτσιού το οποίο ξεψύχησε μετά τις αλλεπάλληλες μαχαιριές που δέχθηκε σε πάρκο. Η Χάνα Μπόνσερ αναμένεται σήμερα να εμφανιστεί ενώπιον δικαστηρίου.

Η 13χρονη Κέισι Λιάν Κέρνεϊ ήταν το θύμα της επίθεσης την Τρίτη. Κατάφερε να ειδοποιήσει την αστυνομία ενώ ένας περαστικός ειδοποίησε τις πρώτες βοήθειες. Το άτυχο κορίτσι δεν τα κατάφερε όμως και άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο όπου διακομίστηκε.

Ο περαστικός που ειδοποίησε τις πρώτες βοήθειες ήταν στο πάρκο με τους δύο γιους του, οι οποίοι είδαν το κορίτσι να κείτεται σχεδόν αναίσθητο. «Δεν μπορούσε να κινηθεί και δεν μιλούσε. Η αναπνοή της ήταν ασθενής και ήταν χλωμή», λέει, «η αστυνομία ήρθε αμέσως, ήμουν σοκαρισμένος».

Οι αστυνομικοί επιχείρησαν μία αναδρομή στις κινήσεις της 13χρονης από την ώρα που έφυγε από το σπίτι της το μεσημέρι της Τρίτης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που συνέλεξαν, θα έπαιρνε το λεωφορείο για το κέντρο της πόλης Ντόνκαστερ για να συναντήσει κάποιο φίλο ή φίλη της.

Τι έγινε μετά, δεν γνωρίζει κανείς.

(newsbeast)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook