Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο επιστροφής του Άδωνι Γεωργιάδη ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης, όπως αποκάλυψε το μεσημέρι της Πέμπτης σε πολιτικούς συντάκτες.

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης σημείωσε ότι βασικής προϋπόθεση για την επιστροφή του στους κόλπους του κόμματος, θα πρέπει να επιστρέψει την έδρα του.

\”Άκουσα τον κ. Γεωργιάδη να λέει ότι θα επιστρέψει την έδρα στο ΛΑ.Ο.Σ.\” είπε ο κ. Καρατζαφέρης και πρόσθεσε: \”εάν συμβεί αυτό τότε θα ληφθεί πολύ σοβαρά υπόψη, για το ενδεχόμενο επιστροφής του στο κόμμα\”.

H απόφαση Γεωργιάδη, όπως αναφέρει το news247.gr, αλλάζει τις πολιτικές ισορροπίες.

Νωρίτερα, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, ο Άδωνις Γεωργιάδης ανακοίνωσε την απόφασή του να επιστρέψει τη βουλευτική του έδρα στο ΛΑ.Ο.Σ.

Όπως είπε ο ίδιος, \”δεν άλλαξε ο ίδιος θέση, αλλά το κόμμα του\”. Πρόσθεσε επίσης, ότι για να πει το \”ναι\” στη Βουλή \”θυσίασε την καρέκλα του υφυπουργού\”.

Κληθείς να απαντήσει στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, \”αν τα έχει βρει\” με άλλο κόμμα ο κ Γεωργιάδης απάντησε πως \”όχι, ωστόσο αυτές τις ημέρες διαπίστωσε ότι το όνομά του έχει αξία στην πολιτική πιάτσα\”.

Στην ερώτηση γιατί ψήφισε υπέρ του μνημονίου , ο πρώην υφυπουργός Άδωνις Γεωργιάδης, απάντησε: \”το κριτήριό μου είναι να παραμείνει η χώρα στο Ευρωπαϊκή Ένωση. Αν πέσει η χώρα δεν έχει αξία να είμαι υπουργός\”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook