Η Πρόεδρος της ΔΕΠΑΝΑΛ ΑΕ Στέλα Αρχοντάκη – Καλογεράκη, ο Πρόεδρος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Σταύρος Τζεδάκης και ο Διευθυντής Επιχειρηματικού Τομέα της ΔΕΠΑΝΑΛ ΑΕ Μιχάλης Ριζικιανάκης στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου που πραγματοποιήθηκε αναφέρθηκαν στο σήμα «Κρητική Κουζίνα», που στόχο έχει τη συμμετοχή εστιατορίων, καφέ, φούρνων, χώρων εστίασης του νησιού, και τη δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης με τους καταναλωτές μέσα από τη στήριξη τοπικών παραγωγών και προϊόντων, έτσι ώστε να παίξει καθοριστικό ρόλο στην προώθηση της Κρήτης ως γαστρονομικό προορισμό.

Η Πρόεδρος της ΔΕΠΑΝΑΛ ΑΕ Στέλα Αρχοντάκη – Καλογεράκη, αναφέρθηκε αναλυτικά στην συνεργασία με την Αγροδιατροφική Σύμπραξη και την πολιτική της ΔΕΠΑΝΑΛ για τη στήριξη των τοπικών παραγωγών και προϊόντων. «Μετά το σήμα στο καφέ Μαρίνα η ΔΕΠΑΝΑΛ παίρνει το σήμα «Κρητικό Δεκατιανό» στο Πολύκεντρο Ηρακλείου και στο αναψυκτήριο του Πάρκου Γεωργιάδη, πράγμα που δείχνει ότι ο κόσμος προτιμά και αγκαλιάζει τα άριστης ποιότητας τοπικά προϊόντα. Θέλω να ευχαριστήσω την Αγροδιατροφική Σύμπραξη για την συνεργασία» τόνισε η κα. Αρχοντάκη.

Ο Πρόεδρος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Κρήτης Σταύρος Τζεδάκης, από την πλευρά του αναφέρθηκε στην πολύ καλή συνεργασία με τη ΔΕΠΑΝΑΛ ΑΕ και υπογράμμισε ότι ο στόχος είναι πάντα η προώθηση και η προβολή των Κρητικών προϊόντων σε ξένους επισκέπτες αλλά και στους κατοίκους του τόπου μας. «Πιστοποιούμε δύο νέα καταστήματα με το Κρητικό Δεκατιανό που είναι μία δημιουργία με συνταγές βασισμένες σε κρητικά προϊόντα. Είναι μία καινοτόμα ιδέα που αφορά σε φούρνους, καφέ, take away υπηρεσίες και ήδη έχουν ενταχθεί 25 και πλέον καταστήματα επιχειρήσεων σε αυτή. Δίνουμε έτσι τη δυνατότητα στους πολίτες της Κρήτης αλλά κυρίως στους ξένους επισκέπτες του νησιού να δοκιμάσουν τα προϊόντα του τόπου μας. Η ποιότητα της παραδοσιακής διατροφής που προωθεί η Περιφέρεια δίδει μεγάλη υπεραξία στα κρητικά προϊόντα και στην κρητική γαστρονομία» επεσήμανε ο κ. Τζεδάκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook