Επίσκεψη στον Δήμαρχο Χανίων κ. Παναγιώτη Σημανδηράκη πραγματοποίησε την Δευτέρα 06 Φεβρουαρίου 2022 αποστολή του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος (με έδρα τα Χανιά) του Παγκόσμιου Συνδέσμου Φίλων Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ. Ιωάννη Περράκη, την Γενική Γραμματέα κ. Μαρία Τωμαδάκη, τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων κ. Άγγελο Γούναρη την Ταμία κ. Αικατερίνη Μάντζουκα και την Γ΄ Αντιπρόεδρο κ. Μαρία Τσιβουρακη.

Ο κ. Σημανδηράκης ενημερώθηκε για την ίδρυση και τους σκοπούς του Συνδέσμου, που αποτελείται από εν ενεργεία και εν αποστρατεία μέλη σωμάτων ασφαλείας, καθώς και πολίτες που αγαπούν και στηρίζουν το έργο της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών και της Ελληνικής Αστυνομίας γενικότερα, επικεντρώνοντας στις πολιτιστικές και κοινωνικές δραστηριότητές του.

Η φιλία του αστυνομικού κόσμου μέσω του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος του Παγκοσμίου Συνδέσμου φίλων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών κάτω από την ομπρέλα της αλληλεγγύης της ανιδιοτελούς φιλίας, της συνεργασίας και της αλληλοϋποστήριξης, που επεκτείνεται και στους εν ενεργεία Στρατιωτικούς και στους πολίτες συνανθρώπους μας, είναι ο πυρήνας και η γέφυρα που ενώνει τους αστυνομικούς και πολίτες χωρίς εδαφικά σύνορα και διακρίσεις και το σημαντικότερο χωρίς πολιτικές και συνδικαλιστές αναφορές και εξαρτήσεις .

Ο σύνδεσμος ευχαριστεί από καρδιάς τον Δήμαρχο Χανίων, για την ιδιαίτερη τιμή φιλοξενίας στο γραφείο του, τα καλά του λόγια αλλά και την υπόσχεση αμέριστης στήριξης του Συνδέσμου .

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook