3D simple character applying artificial respiration (CPR) procedure.

Ο κατάλογος με τους επιλεγέντες του 1ου κύκλου σεμιναρίων, οι οποίοι προέκυψαν με αυστηρή τήρηση προτεραιότητας από τις δηλώσεις συμμετοχής, έχει αναρτηθεί (με τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησης) στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Χανίων www.chania.gr και στον σύνδεσμο:
https://www.chania.gr/enimerosi/municipality-press-releases/eesdimos06022023.html

Παρακαλούνται οι επιλεγέντες στον 1ο κύκλο του σεμιναρίου, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πιθανό κώλυμα για τη συμμετοχή τους, να το δηλώσουν εγκαίρως, απαντώντας στο επιβεβαιωτικό e-mail που τους έχει αποσταλεί, ώστε να κληθούν να συμμετέχουν οι επιλεχθέντες της λίστας αναμονής.

Παράλληλα, ενημερώνονται οι ενδιαφερόμενοι πως θα επαναληφθούν και άλλοι κύκλοι Σεμιναρίων Πρώτων Βοηθειών, μέχρι και τον Αύγουστο 2023. Συγκεκριμένα, ο 2ος Κύκλος θα ανακοινωθεί εντός του Φεβρουαρίου, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν εγκαίρως τη συμμετοχή τους.

Για τυχόν διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 2821341681 (Αυτοτελές Γραφείο Πολιτικής Προστασίας Δήμου Χανίων) ή 2821052550 (Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός- Περιφερειακό Τμήμα Χανίων), εργάσιμες ημέρες και ώρες ή να στείλετε mail στο g-pprostasia@chania.gr.

Η εκπαίδευση πραγματοποιείται, στο πλαίσιο της πράξης «Δράσεις Ενημέρωσης -Ευαισθητοποίησης κοινού σε θέματα περιβαλλοντικών κινδύνων και Πολιτικής Προστασίας στην περιοχή ΒΑΑ του Δήμου Χανίων», η οποία συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση – Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης ( ΕΤΠΑ) και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του Ε.Π «Κρήτη 2014-2020» (MIS 5060324/2.1).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook