Όπως εξήγησε ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας, ο Μανούσος Βολουδάκης έχασε τη μάχη για τη ζωή σε νοσοκομείο που νοσηλευόταν τις τελευταίες 10 μέρες.

Σε έναν συγκινητικό λόγο, ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, έκανε λόγο για έναν εξαιρετικό συνάδελφο και φίλο που «έφυγε» από τη ζωή σκορπώντας θλίψη. Μίλησε με συγκίνηση για τον ίδιο και την οικογένεια του. Αλλά και για τη σκληρή «μάχη» που έδωσε με την ασθένεια που αντιμετώπιζε όλο αυτό το διάστημα.

«Η υγεία του επιδεινώθηκε από το Σάββατο και μετά. Ξέραμε ότι αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας αλλά μας είχε ξεγελάσει ότι ήρθε στη Βουλή. Επανάκαμψε δυστυχώς όμως το θηρίο της δύσκολης αυτής ασθένειας. Αγαπημένος φίλος και συνάδελφος. Υπηρέτησε υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Η γυναίκα και τα τρία ανήλικα παιδιά να νιώσουν τη στοργή και τη συμπαράσταση όλων. Αυτή είναι η ανθρώπινη μοίρα», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Τασούλας.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της Βουλή κατευθύνθηκε προς το έδρανο του βουλευτή Χανίων και άφησε ένα μπουκέτο με λουλούδια

Λουλούδια από τον πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα στα έδρανα για τον θάνατο του βουλευτή Χανιών της Νέας Δημοκρατίας Μανούσου Βολουδάκη, Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023. (ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΟΛΗΣ/EUROKINISSI)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook