Νεκρός βρέθηκε από την αστυνομία στη φάρμα του στο Ανατολικό Χάρλινγκ της Αγγλίας ο 52χρονος Stephen Brown, που αντιμετώπιζε βαρύτατες κατηγορίες για κακοποίηση ζώων.

Αν και ακόμα δεν έχουν προβεί σε επίσημες ανακοινώσεις, οι Αρχές φαίνεται να αποκλείουν το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας και εκτιμούν ότι πρόκειται για αυτοκτονία.

Όπως αναφέρει το econews.gr, η «RSPCA» η μεγαλύτερη οργάνωση κατά της κακοποίησης ζώων στο Ηνωμένο Βασίλειο, ξεκίνησε έρευνες σχετικά με την υπόθεση μετά τη δημοσιοποίηση video με φρικτές εικόνες από τη «φάρμα του τρόμου».

Το video έδωσε στη δημοσιότητα μια άλλη φιλοζωική οργάνωση, η οποία είχε συγκεντρώσει 200 ώρες οπτικοακουστικού υλικού και 300 φωτογραφίες.

Το υλικό συγκέντρωσε μέλος της οργάνωσης που εργάστηκε στη φάρμα για δυο μήνες στο πλαίσιο μυστικής αποστολής, το περασμένο καλοκαίρι.

Στο video φαίνεται ξεκάθαρα ο Stephen Brown να κλωτσά και να χτυπά ανελέητα τα γουρούνια. Ένα μάλιστα το χτύπησε μέχρι θανάτου με ένα σίδερο.

Η έρευνα που ξεκίνησε σε βάρος του 52χρονου είχε ως αποτέλεσμα να διαγραφεί από τον φορέα πιστοποίησης «Red Tractor» για την ασφάλεια τροφίμων και τη βιώσιμη κτηνοτροφία.

Ο  Stephen Brown εξέτρεφε 4.000 γουρούνια στη φάρμα του, η οποία ανήκει στην οικογένειά του από το 1920.

\"\"\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook