Ο γνωστός ποινικολολόγος Αλέξης Κούγιας, απαντώντας σε ερώτηση του pelop.gr για όσα βιώνει η εντολέας του μέσα στις φυλακές, ανέφερε: «Δεν μπορείς να είσαι καλά όταν είσαι τόσους μήνες μέσα στη φυλακή. Απλά όταν καταλαβαίνεις ότι το περιβάλλον αντιλαμβάνεται πλέον τι έχει συμβεί, νιώθεις πολύ καλύτερα. Νιώθει και η ίδια και την έχω πείσει κι εγώ, με όλα τα στοιχεία που αναδείχθηκαν – όπως την κατάθεση της Αγγελικής Τσιόλα – ότι ο Γολγοθάς της τελειώνει».

Ο κύριος Κούγιας μιλά συχνά με την πελάτισσά του και την ενημερώνει για όλες τις αλλαγές που έχουν συμβεί, αλλά και με τα «όπλα» που έχει πλέον η υπεράσπιση.

Και συνεχίζει: «Νιώθει ότι με την υπεράσπισή της αλλάζουν όλα. Ξέρει ότι έχει κοντά της τον κ. Τσατσάκη – κορυφαίο ιατροδικαστή του κόσμου. Κι έρχονται και άλλοι ιατροδικαστές. Εχω ραντεβού με κορυφαία ιατροδικαστή στη Θεσσαλονίκη. Θα καταθέσει και εκείνη»

Όπως μας είπε ο κ. Κούγιας, η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι βέβαιη μέσα από την φυλακή ότι θα αθωωθεί και πως σύντομα θα βρίσκεται ελεύθερη: «Όπως είμαι κι εγώ βέβαιος ότι θα αθωωθεί. Εχω κερδίσει πολλά στοιχήματα στην 48χρονη καριέρα μου. Αυτό είναι ένα ακόμη μεγάλο στοίχημα. Κάνω το αυτονόητο»

Ο κ. Κούγιας αποκάλυψε ακόμη ότι στην αρχή της υπόθεσης, όταν όλοι είχαν πέσει πάνω κατά πάνω στην Ρούλα, αρκετοί που ήθελαν να μιλήσουν φοβόντουσαν, και έκαναν πίσω. Ιδιαίτερα με την δημοσιότητα που είχε δοθεί στο θέμα. «Πλέον θα μιλήσουν πολλοί» κατέληξε ο Αλέξης Κούγιας.

dikaiologhtika.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook