Νεκρός εντοπίστηκε ο Έλληνας αγνοούμενος στην Αντιόχεια σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ από τους Τούρκους διασώστες που έψαχναν στα συντρίμμια της πολυκατοικίας που βρισκόταν το ζευγάρι.

Μετά από έρευνες, όπως αναφέρει το newsit.gr, εντοπίστηκε η σορός του Έλληνα ομογενή κάτω από τόνους τσιμέντου.

Νωρίτερα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Live News η 1η ΕΜΑΚ που βρίσκεται στο σημείο αποφάσισε να σταματήσει τις έρευνες καθώς παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες δεν εντοπίστηκε κανένα σημάδι ζωής, ούτε από τις έρευνες των ανδρών της ΕΜΑΚ, ούτε και από τα ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά.

Υπενθυμίζεται ότι αναζητείτο επί σειρά ημερών, κάτω από το συντρίμμια, το ζευγάρι των Ελλήνων που έμενε στην Τουρκία. 

Μέχρι τελευταία στιγμή ήλπιζαν οι δικοί τους άνθρωποι

Η κόρη του αγνοούμενο ζευγαριού, μιλώντας στην εκπομπή του Mega λίγη ώρα πριν την τραγική εξέλιξη, ανέφερε πως: «Είναι πιθανό να τους βρουν, γιατί οι γονείς μου έμεναν στον πέμπτο όροφο. Η πολυκατοικία είναι 6 ορόφων, οι γονείς μου έμεναν στον πέμπτο όροφο. Κανένας δεν ήρθε να μας βοηθήσει. Δεν ακούγεται κανένας ήχος από την περιοχή οπότε μας είπαν δεν μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Η ελληνική αποστολή ξεκίνησε σήμερα στις 11 η ώρα. Αλλά είναι πολύ αργά, πάρα πολύ αργά. Δεν ξέρω γιατί άργησαν τόσο πολύ. Καλέσαμε την Πρεσβεία στην Άγκυρα. Καλέσαμε στο Ντουμπάι. Τους είπαμε ότι είναι δυο Έλληνες πολίτες στην Αντιόχεια, κανείς δεν ήρθε μέχρι χθες για δυο ή τρεις ώρες».

Από την πλευρά του ο γαμπρός του ζευγαριού δήλωσε πως: «Δεν σταματάμε να ελπίζουμε. Ακόμα και το τελευταίο λεπτό ελπίζουμε για το καλύτερο. Από την πρώτη ημέρα που έφτασα εγώ και η γυναίκα μου φωνάζαμε όλη μέρα. Προσπαθούσαμε να τους μιλήσουμε αλλά δεν ακούγαμε κανένα ήχο».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook