«Καρφίτσα δεν έπεφτε» την Παρασκευή το βράδυ στο κέντρο διασκέδασης «Κοντυλιές» στα Χανιά όπου τα μέλη και οι φίλοι της Λέσχης Φουσκωτών Χανίων έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους.

Πολύς ήταν ο κόσμος που παρευρέθηκε στην εκδήλωση καθώς «το παρών» έδωσαν 110 άτομα αντίστοιχων συλλόγων από όλη την Ελλάδα. Η βραδιά περιελάμβανε ζωντανό λαϊκό πρόγραμμα με τον Κωνσταντίνο Κανδηρο, πλούσιο μενού, ποτό και φυσικά πολύ καλή διάθεση!

Η κοπή της πίτας πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της καθιερωμένης πλέον 3ημερης δράσης «Γαμοπιλαφιάδα» που διοργανώνει με επιτυχία κάθε χρόνο η ΛΦΧ, όπου συμμετείχαν η Λέσχη Φουσκωτών Σκαφών ΙΑΣΩΝ από την Αθήνα, ο Όμιλος Φουσκωτών Σκαφών Ελλάδος ΟΦΣΕ από την Αθήνα, ο Ευβοϊκός Όμιλος Φουσκωτών Σκαφών ΕΟΦΣ, Όμιλος Φουσκωτών Σκαφών Χίου ΟΦΣΧ, ο Όμιλος Φουσκωτών και Ταχυπλόων Σκαφων Σύρου ΟΦΤΣ, ο Παγκρήτιος Όμιλος Φουσκωτών Σκαφών ΠΟΦΣ από το Ηράκλειο, ο Πατραϊκός Όμιλος Φουσκωτών Σκαφών και ο Λεριακός Όμιλος Σκαφών ΛΕΡ.Ο.Σ.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν και φορείς για την υποστήριξή τους στη Λέσχη Φουσκωτών Χανίων. Τιμητικές πλακέτες έλαβαν ο Δήμαρχος Χανιών κ. Παναγιώτης Σημανδηράκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Χανιών κ. Μανώλης Κοτσιφάκης, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Ν. Χανίων κ. Δημήτρης Βιριράκης, για λογαριασμό του Λιμενάρχη Χανίων παρέλαβε την πλακέτα ο Υποπλοίαρχος Μαραθάκης Κωνσταντίνος και τέλος τιμήθηκε και ο Διοικητής Λιμενικού Τμήματος Χανίων Πλωτάρχης Κοκολογιάννακης Ευάγγελος.

Επίσης για την επιτυχία της εκδήλωσης ήταν πολύ σημαντική και η προσφορά των χορηγών και συγκεκριμένα της Aegean Air, που ήταν ο χορηγός του μεγάλου δώρου και της ANEK Lines, που επίσης διέθεσε δώρο για την κλήρωση.

Ενώ επίσης σημαντική ήταν η συμβολή στην διοργάνωση του Δημοτικού Συμβούλου κ. Γιάννη Σπυριδάκη, της κυρίας Κατερίνας Ζομπανάκη Προϊσταμένης Πολιτισμού & Αθλητισμού του Τμήματος της ΠΕ Χανίων, των κ.κ. Γιάννη Γελασάκη και Ιάκωβου Χονδράκη, της εταιρίας του Γιώργου Γεωρβασάκη.

Την επόμενη ημέρα τα μέλη των Συλλόγων ξεναγήθηκαν στην Ιερά Μονή Αρκαδίου.

Η δεύτερη ημέρα των εκδηλώσεων έκλεισε με το παραδοσιακό κρητικό γλέντι της “Γαμοπιλαφιάδας” στην ταβέρνα “Ριζίτικο” στον Αποκόρωνα. Στην εκδήλωση τιμήθηκε και ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Νίκος Καλογερής και έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων.

Kατά την διάρκεια της εκδήλωσης συγκεντρώθηκαν χρήματα για τον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook