Το πρωί του Σαββάτου έφυγε από την ζωή σε ηλικία 95 ετών, ο πατέρας του προέδρου του Συλλόγου Ιδιοκτητών Ενοικιαζομένων Αυτοκινήτων Ν. Χανίων, πρώην αντιπροέδρου του Επιμελητηρίου Χανίων, Χρήστου Μυλωνάκη.

Ο εκλιπών είχε διατελέσει για πολλά χρόνια δάσκαλος στο δημοτικό σχολείο Παζινού Ακρωτηρίου με σημαντική προσφορά στην τοπική κοινωνία.

Η Δημοτική Κοινότητα Αρωνίου σε ψήφισμά της αναφέρει:

Το Τοπικό Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Αρωνίου, αφού προσκλήθηκε από την Πρόεδρο Μαρία Στρατουδάκη, αποφάσισε ομόφωνα την έκδοση του παρόντος ψηφίσματος το οποίο αφορά στην εκδημία του αείμνηστου διδασκάλου Εμμανουήλ Μυλωνάκη και προβλέπει τα εξής:

«Το Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας Αρωνίου του Δήμου Χανίων, εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια του σπουδαίου δασκάλου του Δημοτικού Σχολείου Παζινού, Μυλωνάκη Εμμανουήλ.

Ο εκλιπών επί δεκαετίες ασκώντας το σπουδαίο επάγγελμά του, με την ευρηματικότητα, τον ενθουσιασμό που τον χαρακτήριζε και τη θέλησή του να προσφέρει τα μέγιστα στην εκπαίδευση, αποτέλεσε ορθό παράδειγμα για χιλιάδες μαθητές – σημερινούς πολίτες της κοινωνίας.

Υπήρξε πρότυπο κοινωνικής προσφοράς καθώς διετέλεσε επίτροπος για πολλά χρόνια στην Ενορία Πέτρου και Παύλου Παζινού.

Η προσφορά του στην ενορία μας είναι γνωστή σε όλους τους χωριανούς που τον εκτιμούσαν ιδιαίτερα.

• Το Συμβούλιο της Κοινότητας Αρωνίου διατυπώνει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένειά του, στην οποία και θα επιδοθεί το παρόν ψήφισμα.
• Προτείνει να δοθεί το όνομα του εκλιπόντος σε οδό της περιοχής Παζινού, με την οποία συνδέονταν για δεκαετίες.
• Να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία.
• Να κατατεθεί στεφάνι στη μνήμη του.
• Να αναρτηθεί το παρών ψήφισμα στην ιστοσελίδα του Δήμου και να δημοσιευθεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο».

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί την Κυριακή 12/2, στις 12 το μεσημέρι, στον ναό Πέτρου και Παύλου, στον Παζινό Ακρωτηρίου Χανίων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook