Φωτο αρχείου

Απο τις 11 το πρωί της Κυριακής 12/2 ξεκινά η κινητοποίηση που διοργανώνει η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Χανίων με συγκέντρωση και παραμονή για άγνωστο χρονικό διάστημα στην διασταύρωση του ΒΟΑΚ με τα Μεγάλα Χωράφια.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αγρότες που θα συμμετάσχουν στο «μπλόκο» θα προχωρούν σε ολιγόωρους συμβολικούς αποκλεισμούς της εθνικής οδού.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής

«Η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Χανίων χαιρετίζει τους συναδέλφους αγρότες και κτηνοτρόφους που ανταποκρίθηκαν στο αγωνιστικό κάλεσμα και έδωσαν δυναμικό παρών στην κινητοποίηση στις 25 Ιανουαρίου στα Χανιά.

Ενώνουμε την φωνή μας με τους συναδέλφους από όλη την χώρα που ανταποκρίθηκαν στην απόφαση της Πανελλαδικής Σύσκεψης της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων και έβγαλαν τα τρακτέρ τους στις πλατείες χωριών, σε κόμβους αλλά και σε μαζικά συλλαλητήρια σε πόλεις και κωμοπόλεις.

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΜΒΟ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΦΛΕΒΑΡΗ ΣΤΙΣ 11:00πμ

Οι αγώνες που αναπτύσσονται ,είναι το πρώτο δείγμα της ενότητας και της αποφασιστικότητας μας να διεκδικήσουμε λύσεις στα δίκαια αιτήματα επιβίωσης που έχουμε θέσει επανειλημμένα προς την Κυβέρνηση.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook