Βελτιώνεται ο καιρός από το Σαββατοκύριακο , αλλά και την επόμενη εβδομάδα σύμφωνα με τις προβλέψεις που έκανε στο Flashnews.gr ο μετεωρολόγος κ. Μανόλης Λέκκας.

Συγκεκριμένα ο κ. Λέκκας είπε πως το Σάββατο ο καιρός θα είναι πολύ καλός, με τους ανέμους να πνέουν από βόρειες διευθύνσεις και με ένταση που δεν θα ξεπερνάει τα 3-4 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε σχετικά ικανοποιητικά επίπεδα με την ελάχιστη στους 7 βαθμούς και τη μέγιστη στους 11 – 12 βαθμούς κελσίου.

Επίσης πολύ καλές προβλέπεται πως θα είναι οι καιρικές συνθήκες και για την Κυριακή.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοανατολικές – ανατολικές διευθύνσεις ενώ η ένταση τους θα είναι εξασθενημένη και δεν θα ξεπέρνα τα 3-4 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μια μικρή άνοδο την Κυριακή και θα κυμανθεί κατά τη διάρκεια της ημέρας μέχρι τους 14 βαθμούς Κελσίου.

Παρόλα αυτά όπως σημειώνει ο κ. Λέκκας το κρύο κυρίως κατά τις πρωινές ώρες θα είναι ιδιαίτερα αισθητό.

Για τη Δευτέρα προβλέπεται πως οι καιρικές συνθήκες θα είναι και πάλι αρκετά καλές, με τους ανέμους να πνέουν πια από νότιες διευθύνσεις κάτι που θα βοηθήσει να ανέβει η θερμοκρασία κατά τη διάρκεια της ημέρας, στους 14-15 βαθμούς Κελσίου.

Όπως είπε τέλος ο μετεωρολόγος κ. Μανόλης Λέκκας, κατά τη διάρκεια της ερχόμενης εβδομάδας οι καιρικές συνθήκες θα είναι καλές, με εξαίρεση ίσως την Τρίτη που ενδέχεται να υπάρξουν κάποιες νεφώσεις και να σημειωθούν κάποιες βροχές στα δυτικά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook