Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΠΕ Ρεθύμνου, στην τακτική του συνεδρίαση την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023, στο πλαίσιο οργάνωσης του αγώνα κατά της αξιολόγησης του Νόμου 4823/2021, που σύσσωμη η εκπαιδευτική κοινότητα έχει καταδικάσει, αποφάσισε :

Να καλέσουμε τους σχολικούς συμβούλους σε συνάντηση την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023, στα γραφεία του σωματείου μας (Καστρινογιαννάκη 43 – Παλιά Πόλη) στις 17:00, με κάλεσμα να συνταχθούν με την απόφαση του εκπαιδευτικού κινήματος, να μην αποδεχθούν το ρόλο του επιθεωρητή, για το μπλοκάρισμα της αξιολόγησης.

Να καλέσουμε τους νεοδιόριστους συναδέλφους ( διορισμένοι 2020, 2021 και 2022) στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ρεθύμνου στις 18:30 για παρακολούθηση ενημερωτικής τηλεδιάσκεψης που διοργανώνει η ΔΟΕ, ώστε οι συνάδελφοι να ενημερωθούν πλήρως για το περιεχόμενο των νομοθετημάτων και τις επιδιώξεις της κυβέρνησης, για τη συλλογική μας απάντηση και αγώνα.

Καλούμε όλα μας τα μέλη να υπογράψουν την δήλωση της Απεργίας Αποχής από την ατομική αξιολόγηση και να την αποστείλουν στο σωματείο ανά σχολείο.

Καλούμε όλα τα μέλη μας στην απεργιακή κινητοποίηση της Τετάρτης 15 Φεβρουαρίου 2023 στο Δημαρχείο Ρεθύμνου στις 11:00. Καλούμε όλους τους συναδέλφους να είναι σε επικοινωνία με το Δ.Σ. του ΣΕΠΕ Ρεθύμνου σε κάθε απόπειρα εφαρμογής της αξιολόγησης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook