Ομαδικά πυρά από βουλευτές του ΛΑΟΣ δέχονται ο Μάκης Βορίδης και ο Άδωνις Γεωργιάδης που προσχώρησαν στη ΝΔ.

«Δεν μπορώ να καταλάβω αυτές τις μεταμορφώσεις ολυμπιακών διαστάσεων» είπε σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος του κόμματος Κ. Αϊβαλιώτης στον ραδιοφωνικό σταθμό 9. Χαρακτήρισε ανεξήγητο «πώς το \”όχι\’\’ γίνεται \”ναι\’\’» και είπε ότι όλοι οι βουλευτές είναι ευγνώμονες στον κ.Καρατζαφέρη γιατί εκείνος τους έβαλε στο ψηφοδέλτιο, τους έκανε βουλευτές και ορισμένους τους έκανε υπουργούς.

«Αν κάποιος θέλει να πάρει το champions league αχαριστίας, ας το πάρει», είπε ο κ. Αϊβαλιώτης. Αναφερόμενος στο ΛΑΟΣ, πρόσθεσε ότι αυτό το κόμμα «για να φτιαχτεί χύθηκε ιδρώτας, δάκρυα, αίμα, κόσμος έχει φάει ξύλο. Όλα τα παιδιά, τα οποία στήσαμε αυτό το κόμμα μουσκέψαμε τη φανέλα και επειδή μουσκέψαμε αυτή τη φανέλα την αγαπάμε και αγαπάμε και τον αρχηγό μας».

Για τους βουλευτές του ΛΑΟΣ είπε ότι «ποτέ δεν έφτυσαν τον κόσμο, ποτέ δεν μαχαίρωσαν κανέναν από πίσω, ποτέ δεν έκαναν ναζάκια, ποτέ δεν έκαναν τερτίπια, ποτέ δεν έκαναν μαγκιές. Αυτό είναι ο πατριωτικός χώρος του ΛΑΟΣ, ο οποίος θα συνεχίσει να υπάρχει».

Από την πλευρά του, ο βουλευτής Κυριάκος Βελόπουλος μιλώντας στον «Flash» είπε ότι με την αποχώρηση των δυο βουλευτών, ξεκαθαρίζει ιδεολογικά το τοπίο του κόμματος. Ο ΛΑΟΣ είναι το κόμμα του πατριωτικού παρεμβατισμού και στον πατριωτικό παρεμβατισμό δεν έχουν θέση νεοφιλελεύθερες απόψεις και θέσεις, υποστήριξε ο κ.Βελόπουλος και είπε ότι οι δυο διαγραφέντες βουλευτές του κόμματος «ανήκουν στον νεοφιλελεύθερο χώρο». Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι δεν πείσθηκε «πως η επιλογή τους αφορούσε το καλό της πατρίδας».

Την ίδια ώρα, ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Γιώργος Ανατολάκης, με δήλωσή του, διέψευσε δημοσιεύματα σε διαδικτυακές ιστοσελίδες που τον έφεραν να έχει συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά στο σπίτι του. Χαρακτήρισε «τελείως ανυπόστατα που δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την αλήθεια» τα εν λόγω «κατασκευασμένα δημοσιεύματα» και εκτίμησε ότι είναι ενταγμένα στον εν εξελίξει πόλεμο-όπως είπε- κατά του κόμματός του.

«Παραμένω πάντα στο πλευρό του προέδρου κ.Καρατζαφέρη και πιστός στον πατριωτικό χώρο που εκφράζει απόλυτα ο ΛΑΟΣ» κατέληξε στη δήλωσή του ο κ.Ανατολάκης.

in.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook