Η σφοδρή επιθυμία του Βαγγέλη Μάντζιου από την μία να αγωνιστεί έστω και για λίγα λεπτά στο παιχνίδι του Σαββάτου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και από την άλλη το γεγονός ότι έβγαλε σχεδόν όλο το πρόγραμμα της προπόνησης χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις ανάγκασαν τον Νίκο Αναστόπουλου να πάρει τον 29χρονο επιθετικό στην αποστολή για το ματς με την «Ένωση» .

Ο Μάντζιος δεν είναι 100% έτοιμος και δεν θα ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα , αλλά δεν αποκλείεται ανάλογα και με την εξέλιξη του αγώνα ο τεχνικός του ΟΦΗ να του δώσει κάποια λεπτά συμμετοχής αφού θέλει να τον έχει πανέτοιμο για το κρίσιμο ματς Κυπέλλου όπου ακολουθεί την Τετάρτη στο «Γεντί Κουλέ» με τον Πανσερραϊκό.

Πέρα από τον Μάντζιο στην αποστολή του ΟΦΗ βρίσκεται και το όνομα του Μποντόρ που ξεπέρασε πλήρως τις ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του.

Στον αντίποδα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε με τον Ουκάρ όπου ταλαιπωρείται από μια ίωση και ο Αναστόπουλος τον άφησε στο Ηράκλειο προκειμένου να αναρρώσει και να είναι έτοιμος για το ματς Κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό.

Πέρα από τον Ουκάρ εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι τιμωρημένοι Κάλαϊτζιτς και Καμπάνταης καθώς και ο Νύκταρης με τον Ξενοδόχοφ.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές για την αποστολή για το παιχνίδι με την ΑΕΚ που είναι οι : Βεζυρίδης, Σαχσανίδης, Πίτσος, Ζαχαράκης, Μονιάκης, Βάντο, Γαλανόπουλος, Μπούρμπος, Σόουζα, Χαριτωνίδης, Γεωργίου, Ταυλαρίδης, Ζόρντι Λόπεζ, Χόρχε Λόπεζ, Μποντόρ, Βερόν, Σίσιτς, Παπουλής, Ζορμπάς, και Μάντζιος.

Τα πλάνα για την ενδεκάδα

Αναφορικά με τις σκέψεις του Αναστόπουλου για την αρχική ενδεκάδα φαίνεται ότι ο Ζορμπάς θα πάρει μια θέση στο αρχικό σχήμα στο αριστερό άκρο της επίθεσης.

Μια πιθανή ενδεκάδα για τον ΟΦΗ στο ματς με την ΑΕΚ είναι αυτή με τον Βεζυρίδη κάτω από τα δοκάρια , στην τετράδα της άμυνας δεξιά τον Μπούρμπο, αριστερά τον Βάντο και στα στόπερ τους Γεωργίου και Ταυλαρίδη. Στην τριάδα της μεσαίας γραμμής Βερόν και Ζόρντι Λόπεθ θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ με τον Χόρχε Λόπεθ σε ρόλο οργανωτή, ενώ στην τριάδα της επίθεσης στην κορυφή θα είναι ο Σίσιτς, στα δεξιά ο Παπουλής και στα αριστερά ο Ζορμπάς.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook