Τους υποψήφιους βουλευτές του στα Χανιά παρουσίασε την Τρίτη (14/2) το μεσημέρι στα γραφεία του στον Κουμπέ το ΚΚΕ.

Την παρουσίαση πραγματοποίησε ο Γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής Χανίων του ΚΚΕ, Σπύρος Αγριμάκης.

Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στα Χανιά (με αλφαβητική σειρά) είναι:

Ανθούσης Δημήτρης, 36 ετών

Γυμναστής-προπονητής ποδοσφαίρου. Εργάζεται ως συνεταιριστικός υπάλληλος και είναι Δημοτικός Σύμβουλος Πλατανιά με τη Λαϊκή Συσπείρωση.


Γιαννάκη Μαρία, 42 ετών

Δασκάλα, μέλος του ΔΣ του ΣΕΠΕ Χανίων, καθώς και των ΔΣ της Ένωσης Γονέων Δήμου Χανίων και της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Γονέων Μαθητών Ελλάδας.


Κλωνιζάκης Μιλτιάδης, 43 ετών

Πολιτικός Μηχανικός, αυτοαπασχολούμενος. Μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ τμήματος Δυτικής Κρήτης, αντιπρόεδρος του Δ.Σ της Ένωσης Γονέων Χανίων, πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του 9ου Δ.Σ Χανίων, μέλος του Δ.Σ της Επιτροπής Ειρήνης Χανίων, γιος του πρώην δημάρχου και αγωνιστή του αντιδικτατορικού κινήματος , Γιάννη Κλωνιζάκη.


Μαρινάκης Αλέκος, 58 ετών

Πολιτικός Επιστήμονας. Μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ και Περιφερειακός Σύμβουλος Κρήτης με τη Λαϊκή Συσπείρωση.


Παπαδάκη Χαριτίνη, 33 ετών

Φιλόλογος, εργαζόμενη στην ιδιωτική εκπαίδευση. Δημοτικός Σύμβουλος Σελίνου-Καντάνου με τη Λαϊκή Συσπείρωση, μέλος του Δ.Σ του Συλλόγου εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση Χανίων, μέλος του Δ.Σ του ΕΣΥΝ – παράρτημα Χανίων


Ρηγανάκος Φώτης, 48 ετών

Ιδιωτικός Υπάλληλος. Μέλος του Δ.Σ του Εργατικού Κέντρου Χανίων, μέλος του Δ.Σ του σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν.Χανίων

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη τύπου με το διακύβευμα των εκλογών από την πλευρά του ΚΚΕ και την παρουσίαση των 6 υποψήφιων βουλευτών

Μεταξύ άλλων, στη συνέντευξη τύπου αναφέρθηκαν τα εξής: “Η θα είναι δυνατός ο λαός, με ένα ισχυρό ΚΚΕ, ή θα είναι δυνατή η επόμενη αντιλαϊκή κυβέρνηση όπως και αν την ονομάσουν και ο λαός θα είναι αδύναμος. Για ακόμα μία φορά, όσο πλησιάζουμε προς τις κάλπες θα δυναμώνουν τα εκβιαστικά διλήμματα που θα θέτουν όλα τα αστικά κόμματα που συνέβαλλαν για να φτάσουμε ως εδώ. Θα δυναμώνει η ψεύτικη αντιπαράθεση, ο καβγάς που θα στήνουν και είναι μακριά από τα λαϊκά προβλήματα”.

Τονίστηκε δε ότι, “στο Ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ, συμμετέχουν δοκιμασμένοι αγωνιστές, που ο λαός των Χανίων τους έχει δει δίπλα του, στους καθημερινούς του αγώνες. Είναι αυτοί που μέσα από τους φορείς του εργατικού λαϊκού κινήματος, οργάνωσαν την αντεπίθεση του λαού μας, ήταν αυτοί που έφεραν την φωνή του λαού, στα όργανα της Τοπικής Διοίκησης που ήταν εκλεγμένοι. Είναι χαρακτηριστικό ότι το ΚΚΕ , αξιοποιώντας τον 1 βουλευτή που είχε στην Κρήτη, έκανε πάνω από 1100 παρεμβάσεις στην Βουλή , που αφορούσαν τις αγωνίες και διεκδικήσεις του λαού μας”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook