Σκηνές που μοιάζουν βγαλμένες από ταινία δράσης εκτυλίχτηκαν το μεσημέρι της Τρίτης στην κεντρική πλατεία στο Γαζί Ηρακλείου με όπλα να βγαίνουν, δεκάδες πυροβολισμούς να πέφτουν και τρία άτομα να τραυματίζονται.

Το αιματηρό περιστατικό εκτυλίχθηκε σε καφετερία που βρίσκεται σε πλατεία του Γαζίου. Στο σημείο βρίσκονταν δυο ύποπτοι που φέρεται να παρακολουθούνταν από αστυνομικούς που βρίσκονταν σε κοντινή απόσταση.

Μόλις οι δύο άνδρες αντιλήφθηκαν ότι οι αστυνομικοί τους παρακολουθούσαν και ετοιμάζονταν να τους ακινητοποιήσουν, έβγαλαν τα όπλα πυροβολώντας προς το μέρος τους. Οι αστυνομικοί τότε ανταποδώσουν τα πυρά με δεκάδες πυροβολισμούς να πέφτουν.

Αποτέλεσμα των πυροβολισμών ήταν να τραυματιστεί ένας θαμώνας της καφετέριας ενώ οι αστυνομικοί τραυμάτισαν τον έναν εκ των δύο φερόμενων δραστών. Πρόκειται για έναν άντρα 35 ετών που εκκρεμούσαν σε βάρος του καταδικάστηκες αποφάσεις.

O δράστης του αιματηρού περιστατικού συνελήφθη από τους πάνοπλους αστυνομικούς που βρέθηκαν στο σημείο λίγα λεπτά μετά την ανταλλαγή πυροβολισμών και μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ.

Παράλληλα από την ανταλλαγή πυρών χτυπήθηκε από σφαίρα στο πόδι και ένας αστυνομικός, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να χειρουργηθεί.

Στη συνέχεια οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν σε έρευνα όπου βρήκαν στην κατοχή του 35χρονου και κατέσχισαν φυσίγγια, όπλα (που κατέχει νόμιμα) και ποσότητα ναρκωτικών.

Για το αιματηρό περιστατικό προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook