Το Nokia Lumia 710 σχεδιάστηκε για να κάνει την εμπειρία Nokia Lumia προσιτή σε περισσότερους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο και θεωρείται η καλύτερη Windows Phone εμπειρία στην κατηγορία του.

Το Nokia Lumia 710 θα είναι διαθέσιμο από 20 Φεβρουαρίου με εκτιμώμενη τιμή λιανικής τα 270 ευρώ περίπου, χωρίς να υπολογίζονται φόροι ή επιδοτήσεις. Το Nokia Lumia 710 έχει σχεδιαστεί ειδικά για τους χρήστες που θέλουν μια συσκευή χωρίς περιττά χαρακτηριστικά. Η δυνατότητα εναλλαγής της πλάτης και οι χιλιάδες διαθέσιμες εφαρμογές επιτρέπουν σε ακόμη περισσότερους χρήστες να φέρουν τη συσκευή κοντά στα δικά τους μέτρα.

\"\"

Έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει άμεση πρόσβαση στα social media, να επιτρέπει το άμεσο ανέβασμα φωτογραφιών και να εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή περιήγηση στο Internet, μέσω του IE9. Διατίθεται σε μαύρο και λευκό χρώμα, και μπορεί να συνδυαστεί με μαύρη, λευκή, γαλάζια, φούξια ή κίτρινη πλάτη.

Διαθέτει ίδιο επεξεργαστή στο 1.4 GHz, hardware acceleration και επεξεργαστή γραφικών με το Nokia Lumia 800, εξασφαλίζοντας υψηλές επιδόσεις σε προσιτή τιμή.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook