Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη της γυναίκας με την κατηγορία περί όπλων.

Στο σπίτι της συζύγου του 35χρονου βρέθηκε μια σφαίρα καθώς και η θήκη του όπλου το οποίο χρησιμοποίησε ο δράστης στη διάρκεια της συμπλοκής με αστυνομικούς και με το οποίο τραυματίστηκε ο ένας εξ αυτών, στο πόδι.

Μετά την σύλληψη της αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα Ηρακλείου.

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό εκτυλίχθηκε σε καφετέρια του Γαζίου που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία. Εκεί βρίσκονταν δύο ύποπτοι που φέρεται να παρακολουθούνταν από αστυνομικούς που βρίσκονταν σε κοντινή απόσταση.

Όταν οι δύο άνδρες αντιλήφθηκαν ότι οι αστυνομικοί ετοιμάζονταν να τους ακινητοποιήσουν, έβγαλαν τα όπλα πυροβολώντας προς το μέρος τους με τους τελευταίους ν’ ανταποδώσουν τα πυρά.

Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε ένας θαμώνας της καφετέριας ενώ οι αστυνομικοί τραυμάτισαν τον έναν εκ των δύο φερόμενων δραστών. Πρόκειται για έναν άντρα 35 ετών που εκρεμμούσαν σε βάρος του καταδικάστικες αποφάσεις.

Παράλληλα από την ανταλλαγή πυρών χτυπήθηκε από σφαίρα στο πόδι και ένας αστυνομικός, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να χειρουργηθεί.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook