Ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (Ο.Α.Ε.Δ.) σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Απασχόλησης EURES της Ελλάδας και με την Υπηρεσία EURES της Γερμανίας και Αυστρίας, οργανώνει εκδήλωση για την ενημέρωση Ελλήνων, που γνωρίζουν την γερμανική γλώσσα, και απασχολούνται στο τουριστικό τομέα, για θέσεις εργασίας στην Γερμανία και Αυστρία.

Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στο πλαίσιο της διοργάνωσης του FORUM EΡΓΑΣΙΑ του ΟΑΕΔ που θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο το Σάββατο 10 Μαρτίου στο νέο κλειστό γυμναστήριο Ηρακλείου από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 17:00 το απόγευμα.

Δωρεάν μετακίνηση από την πλατεία Ελευθερίας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Στην εκδήλωση θα παραβρεθεί εργοδότης μεγάλης γερμανικής εταιρείας εστίασης που αναζητά προσωπικό και θα υπάρξει η δυνατότητα συνεντεύξεων, προσωπικής επικοινωνίας και παράλληλα προώθησης των Βιογραφικών Σημειωμάτων (CV) των ενδιαφερόμενων.

Επιπλέον, Σύμβουλοι EURES της Γερμανίας και της Αυστρίας θα παρέχουν γενικές πληροφορίες για θέματα που αφορούν τις συνθήκες διαβίωσης και εργασίας στη Γερμανία καθώς και θέσεις εργασίας σε διάφορες ειδικότητες που αφορούν τον τουριστικό τομέα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα Κατερίνα Φλάκα, Συντονίστρια του δικτύου EURES του ΟΑΕΔ, στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: [email protected] και τους Σύμβουλους EURES Χατζηδάκη Βίβιαν στο 2821093966, mail: [email protected] , και Κουτάκη Κατερίνα στο 2831055008 mail: [email protected]