Ο Γιώργος Θεοφάνους παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης 14 Φεβρουαρίου.

Ο συνθέτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Έλεος!» και μίλησε για την προσωπική του ζωή, την επιτυχημένη του πορεία στη μουσική, ενώ περιέγραψε και ένα αστείο περιστατικό από το παρελθόν, ανάμεσα σε εκείνον και τον Νίκο Καρβέλα.

«Με φώναξε ο Νίκος στο καμαρίνι της Άννας Βίσση. Εγώ βαρέθηκα να γράφω για την Άννα κι ακούω ότι όλα τα τραγούδια είναι δικά σου και κάνεις τις επιτυχίες. “Μόνο εσύ” μου λέει. “Μπορείς;”. Του λέω “βεβαίως και με μεγάλη χαρά και τιμή για την Άννα”. Όμως του λέω ότι θέλω χρόνο. Ήταν 6 Δεκεμβρίου και λέω δώσε μου μέχρι τις Απόκριες. Έκανα άλλα πράγματα, που δεν ήθελα να το πω μπροστά του. Μην φανεί ότι υποτιμώ την Άννα» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Θεοφάνους.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Την ίδια εποχή ήμουν στο στούντιο με Αλεξίου και Πάριο. Σφίξαμε τα χέρια και φιληθήκαμε. 9 Δεκεμβρίου χτυπά το τηλέφωνό μου και μου λέει “έγραψες κάτι;”. “ου ζήτησα τρεις μήνες, όχι μέρες. Δώσε μου χρόνο”. Πλησιάζουν οι Απόκριες κι έπρεπε να πάω σε ένα αποκριάτικο πάρτι και μια φίλη μου με έντυσε Μιμή Ντενίση, που ήταν της μόδας. Ντύθηκα, οδηγώ στην Συγγρού και χτυπά το τηλέφωνό μου από τον Νίκο Καρβέλα. Λέω δεν απαντώ, θα σκοτωθούμε. Βγήκα έξω με το ψηλοτάκουνο κι έβριζε ο Νίκος. Αν ήξερε ο Καρβέλας ότι ήμουν έτσι ντυμένος, θα πέθαινε στο γέλιο».

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook