Λατρεύει τις συχνές αλλαγές στην εμφάνισή της και έχει πολύ ιδιαίτερο όνομα για «καθαρόαιμη» pop τραγουδίστρια. Αν τη γνωρίσεις, θα καταλάβεις ότι η Κρυσταλλία είναι διαυγής και καθαρή σαν κρύσταλλο, ανοιχτή και καλοπροαίρετη, δεν κρύβεται και δεν φοβάται. Ίσως γιατί δεν έχει κάποιο λόγο.

Προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση το ότι κράτησες το όνομά σου, πράγμα τόσο ασυνήθιστο σε μια δουλειά που όλοι θέλουν να δείχνουν μοδάτοι.

«Είναι το όνομα της γιαγιάς μου, της μητέρας της μητέρας μου. Σε πολλούς κάνει εντύπωση αυτό το όνομα – ίσως επειδή είναι ιδιαίτερο και, όταν το πρωτοακούσεις, σου μένει στο αφτί. Όταν ήμουν μικρή δεν μου άρεσε πάρα πολύ, ακριβώς επειδή ήταν ξεχωριστό όνομα και δεν το καταλάβαινα. Μεγαλώνοντας όμως το συνήθισα. Έβλεπα και τις αντιδράσεις του κόσμου στο άκουσμα του ονόματός μου –ήταν πάντα καλές– κι έτσι το λάτρεψα. Τελικά, χαίρομαι που δεν έχω ένα κοινότoπο όνομα. Αλλά και το επίθετό μου είναι σπάνιο. Με λένε Ρήγα και όσοι το ακούν νομίζουν ότι το Κρυσταλλία Ρήγα είναι το καλλιτεχνικό μου».

Ήσουν το κλασικό κοριτσάκι;

«Ήμουν το κλασικό αγοροκόριτσο! Έπαιζα ποδόσφαιρο και μπάσκετ στην αυλή του σχολείου, πήγαινα στα γήπεδα για να δω τον Ολυμπιακό, δεν δίσταζα να μπλεχτώ σε καβγάδες για να προστατεύσω τους φίλους μου, αλλά, όταν πήγαινα στο σπίτι μου, ασχολιόμουν με την τεράστια συλλογή από Barbie που είχα κι έγραφα με τις ώρες στο ημερολόγιό μου – πιο πολύ για γκομενικά θέματα και τις καψούρες μου. Έγραφα και για τσακωμούς με τις κολλητές μου, όμως οι περισσότερες σελίδες του ημερολογίου ήταν αφιερωμένες στα αγοράκια».

Είσαι μια κοπέλα που με την εμφάνισή σου τραβάς τα βλέμματα. Σου αρέσει να προκαλείς;

«Ναι, μου αρέσει να προκαλώ, όμως όχι στο επίπεδο που θα ξεφύγουν τα πράγματα και θα χάσω την αξιοπρέπειά μου. Γενικά μου αρέσουν οι αλλαγές στην εικόνα μου και τις τολμώ συχνά. Από παιδί, δηλαδή, όταν ακόμη φορούσαμε στολές στο σχολείο μας, πήγαινα σπίτι και εντελώς αντιδραστικά έβαζα τζιν, Αll Σtar, γκέτες και άλλα. Ένα στιλ που το υιοθέτησα πιο πολύ στο λύκειο. Αργότερα πειραματίστηκα με πιο θεατρικά ρούχα και στιλ».

zougla.gr με πληροφορίες από \”Down Town\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook