Τη νίκη και την αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές που έρχονται έθεσε ως απαραίτητη εγγύηση ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης για να συνεχιστεί η ανοδική πορεία της χώρας, μιλώντας χθες Τετάρτη 15/2/ ενώπιον πλήθους φίλων και υποστηρικτών του κόμματος στο δημαρχείο Κισσάμου.

Σε αυτές τις εκλογές αναμετρώνται ένας πρώην ένας και ένας νυν πρωθυπουργός. Οι μνήμες είναι νωπές και οι συγκρίσεις ξεκάθαρες για όλους μας. Θυμόμαστε την Ελλάδα του Αλέξη Τσίπρα, πώς ήταν και πώς άλλαξε από την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη μέσα σε μια τετραετία», επισήμανε αρχικά ο κ. Μαρκογιαννάκης και τόνισε: «Αναμετρώνται η Ελλάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη, η Ελλάδα των ασφαλών συνόρων, της ανάκαμψης, της αύξησης των μισθών και των συντάξεων, με την Ελλάδα του Αλέξη Τσίπρα, με την Ελλάδα που δεν είχε σύνορα στις θάλασσές της, που έδιωχνε τα παιδιά της στο εξωτερικό και έπαιζε στα ζάρια την παραμονή της στο ευρώ, μέσα από ερασιτεχνικές διαπραγματεύσεις και διχαστικά δημοψηφίσματα».

Ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης επέμεινε στη σημασία της επόμενης εκλογικής αναμέτρησης, επισημαίνοντας την ανάγκη για νίκη τη Νέας Δημοκρατίας ώστε να υπάρξει συνέχεια στην κυβερνητική πολιτική: «Βαδίζουμε προς τις εκλογές με έναν μεγάλο στόχο: τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας, γιατί νίκη της Νέας Δημοκρατίας σημαίνει ισχυρή και αυτοδύναμη Ελλάδα απέναντι σε ένα περιβάλλον κρίσεων και προκλήσεων. Σημαίνει σιγουριά, σταθερότητα και προοπτική για τους Έλληνες και τις Ελληνίδες μετά από μια δεκαετία πρωτοφανούς αστάθειας και ανασφάλειας. Βάλαμε τη χώρα σε μία τροχιά ανάπτυξης και ασφάλειας και δεν πρέπει να παρεκκλίνουμε από αυτή».
«Σε αυτή την εκλογική μάχη συστρατεύομαι κι εγώ με την υποψηφιότητά μου, για τα Χανιά και για τη Νέα Δημοκρατία», συνέχισε ο κ. Μαρκογιαννάκης, τονίζοντας: «Όλα αυτά τα χρόνια μέσα από την Περιφέρεια γύρισα κάθε γωνιά του νομού μας. Είδα από κοντά τα προβλήματα, μίλησα με τους αρμοδίους, τους υπευθύνους, με καθημερινούς ανθρώπους στα χωριά και τις πόλεις. Με πολλούς από εσάς τα έχουμε πει σε τέτοιες συναντήσεις. Συζητήσαμε για τις λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζετε και για τις δυσκολίες. Έχω πια πλήρη και ολοκληρωμένη εικόνα για τις δυνατότητες του τόπου και των ανθρώπων μας και πιστεύω σε αυτές. Και όπως ακριβώς έπραξα όλα αυτά τα χρόνια θα συνεχίσω να κάνω. Θα είμαι δίπλα σας, για να ακούω τους προβληματισμούς σας, για να βρίσκουμε λύσεις και να κάνουμε τον τόπο μας καλύτερο».

Κλείνοντας ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης ζήτησε από τους παρευρισκόμενους «να δώσουμε όλοι μαζί τη μεγάλη αυτή μάχη με πολιτικό πολιτισμό, όπως αρμόζει στην ιστορία της παράταξής μας. Και σας ζητώ και κάτι ακόμα: να φέρουμε τη Νέα Δημοκρατία πρώτη στα Χανιά – για πρώτη φορά στην ιστορία – τιμώντας τον Χανιώτη πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη!»

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης τον Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη προσφώνησε ο Δήμαρχος Κισσάμου κ. Μυλωνάκης, ενώ τον καλωσόρισε θερμά στο βήμα ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Χανίων Αντώνης Παπαδάκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook