Σε ένα κουτί με κουραμπιέδες και μέσα σε σπιρτόκουτα επιχείρησε να μεταφέρει ποσότητα χασίς ένας 39χρονος αλλοδαπός ο οποίος συνελήφθη στην Πλατεία 1866 στα Χανιά με το \”γλυκό\” πακέτο.

Ειδικότερα ο 39χρονος συνελήφθη το μεσημέρι του Σαββάτου, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, στην πλατεία 1866 Χανίων, από στελέχη του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών ουσιών σε συνεργασία με στελέχη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστόλων της Λιμενικής Αρχής Χανίων ,  διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε ένα κουτί με κουραμπιέδες που έφερε μαζί του, βρέθηκαν 4 σπιρτόκουτα, τα οποία περιείχαν αποσπάσματα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης συνολικού μικτού βάρους 19,5 γραμμαρίων.

Σε κατ’ οίκον έρευνα που ακολούθησε παρουσία Εισαγγελικής Λειτουργού, βρέθηκαν κατόπιν ένδειξης αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, πέντε σπιρτόκουτα με φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης συνολικού μικτού βάρους 23,10 γραμμαρίων και μία μεταλλική ταμπακέρα με ποσότητα 0,55 γραμμαρίων της ίδιας ναρκωτικής ουσίας.

Ανωτέρω ποσότητες ναρκωτικών ουσιών κατασχέθηκαν, καθώς επίσης και το χρηματικό ποσό των 30 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκαν στη κατοχή του.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook