Η κα Χαλκιαδάκη ενημέρωσε τον Δήμαρχο σχετικά με τα τρέχοντα ζητήματα της Κοινότητας και τα έργα που εκκρεμούν, ενώ από την πλευρά των Αντιδημάρχων υπήρξε ενημέρωση για τα έργα και τις εργασίες που ολοκληρώθηκαν (τοποθέτηση νέας στάσης, διαγραμμίσεις δρόμου, κατασκευή νέας δεξαμενής ύδρευσης κ.α.), την αγροτική οδοποιία, τις εργασίες στο πράσινο, τις εργασίες ηλεκτροφωτισμού κ.α.

Κατόπιν, ο κος Καλαντζάκης ενημέρωσε τους παρισταμένους για τα νέα έργα που προγραμματίζονται να υλοποιηθούν, όπως οι τσιμεντοστρώσεις σε υφιστάμενο αγροτικό δρόμο, έργο ενταγμένο σε Πρόγραμμα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, η ολοκλήρωση του έργου της ύδρευσης, το κοινοτικό κατάστημα κ.α.

Στη συνέχεια, μετέβηκαν στο Μουσικό Γυμνάσιο Λασιθίου, όπου και συναντήθηκαν με τη Διευθύντρια, κα Μαριάννα Χαΐτα και συζήτησαν για το στάδιο στο οποίο βρίσκεται η αξιολόγηση της πρότασης του Δήμου Ιεράπετρας στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» από το Υπουργείο Εσωτερικών σχετικά με τη χρηματοδότηση της μελέτης και της κατασκευής του νέου κτιρίου του Μουσικού Γυμνασίου και Λυκείου Λασιθίου.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας μετά το πέρας της συνάντησης:

«Είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συζήτηση, όπου έγινε ενημέρωση για τα όσα ως Δημοτική Αρχή πραγματοποιήσαμε, αλλά και για όσα σχεδιάζουμε και θα αρχίσουμε άμεσα να υλοποιούμε. Ακούσαμε τα ζητήματα που
απασχολούν την Κοινότητα και έγινε μία γόνιμη ανταλλαγή απόψεων.

Η Κοινότητα Καβουσίου, όπως έχουμε επανειλημμένα δηλώσει, είναι μια Κοινότητα, διαρκώς αναπτυσσόμενη που παρουσιάζει τεράστιο επενδυτικό και τουριστικό ενδιαφέρον.

Για το σκοπό αυτό προχωρήσαμε και συνεχίζουμε να προχωράμε σε όλα εκείνα τα απαραίτητα έργα υποδομής (ύδρευση, ηλεκτροφωτισμός κ.α.).Αδιαπραγμάτευτος στόχος μας παραμένει η χρηματοδότηση και η κατασκευή του κτιρίου του Μουσικού Γυμνασίου
και Λυκείου του νόμου Λασιθίου στο Καβούσι το οποίο θα δώσει μια νέα πνοή στην Κοινότητα.

Ευχαριστώ την Πρόεδρο, κα Μαρία Χαλκιαδάκη, τα μέλη του Συμβουλίου και την κα Μαριάννα Χαΐτα για την εξαιρετική συνεργασία».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook