create.vista

Και επειδή η ρουτίνα ομορφιάς περιλαμβάνει έως και 10 βήματα για full ενυδάτωση στην επιδερμίδα, ας ξεδιαλύνουμε στο μυαλό μας τα βασικά καλλυντικά που πρέπει να βρίσκονται σε κάθε γυναικείο μπουντουάρ.

Kαι επειδή το στρες , οι ρυθμοί της ζωής, το περιβάλλον, το γρήγορο φαγητό και η έλλειψη ύπνου φέρνουν μαύρους κύκλους, πρηξίματα και σακούλες στην περιοχή των ματιών ας εστιάσουμε εκεί!

Γιατί τα μάτια, ειδικά αυτήν την περίοδο, με την απότομη πτώση της θερμοκρασίας, εκπέμπουν sos!

Και πάμε να δούμε, στην πληθώρα των προϊόντων που μας κατακλύζουν, εάν πρέπει να επενδύσουμε σε ορό για κάτω από τα μάτια ή κρέμα γιατί έχουν διαφορετική υφή και φυσικά λειτουργίες.

Και τα δύο προϊόντα έχουν τα δικά τους πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.

Οι οροί ματιών-serum είναι συνήθως ελαφροί και απορροφώνται γρήγορα, γεγονός που τους καθιστά ιδανικούς για χρήση κατά τη διάρκεια της ημέρας κάτω από το μακιγιάζ.

Συχνά περιέχουν υψηλή συγκέντρωση ενεργών συστατικών, όπως πεπτίδια, αντιοξειδωτικά και υαλουρονικό οξύ, που στοχεύουν σε λεπτές γραμμές, μαύρους κύκλους και πρηξίματα!

Ωστόσο, μπορεί να μην παρέχουν αρκετή ενυδάτωση για πιο ξηρούς τύπους δέρματος.

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνα τους ή σε στρώσεις κάτω από μια κρέμα ματιών για να παρέχουν ένα επιπλέον boost ενυδάτωσης και θρέψης.

Οι κρέμες ματιών, από την άλλη, είναι συνήθως πιο πλούσιες και πιο ενυδατικές.

Μπορούν να βοηθήσουν στη θρέψη και την ενυδάτωση του ευαίσθητου δέρματος γύρω από τα μάτια, κάτι που μπορεί να είναι ιδιαίτερα ευεργετικό για όσες έχουν ξηρό ή ώριμο δέρμα.

Ωστόσο, είναι σίγουρα πιο βαριά και χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να απορροφηθεί, έτσι θα είναι καλύτερο να χρησιμοποιηθεί τη νύχτα!

Τελικά, η επιλογή μεταξύ ορού ματιών και κρέμας εξαρτάται από τις ανάγκες που έχει η επιδερμίδα σας.

Προτείνω για αυτήν την περίοδο, που η επιδερμίδα διψά για ενυδάτωση, να επενδύσεις σε μια πλούσιας υφής κρέμα ματιών για καλύτερη θρέψη και να βάζεις τακτικά eye patches για έξτρα λάμψη!

Ωστόσο δεν είναι απαγορευτικό να χρησιμοποιήσεις και τα δυο skincare products μαζί!

faysbook.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook