Eurokinissi

Απολύθηκε η νοσηλεύτρια ιδρύματος στη Φλώρινα, η οποία φέρεται να έδινε στα παιδιά ζελεδάκια τα οποία όμως περιείχαν «ηρεμιστικά» με την υπόθεση να έχει πάρει πλέον τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

Ειδικότερα, η νοσηλεύτρια, που εργαζόταν στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Δυτικής Μακεδονίας, ως έκτακτο προσωπικό για την Covid-19, έδινε κρυφά στα παιδιά φυτικά ζελεδάκια, τα οποία βοηθούν στον ύπνο.

Η δράση της αποκαλύφθηκε όταν μια επιμελήτρια είδε τη νοσηλεύτρια να δίνει σε δύο παιδιά αυτά τα ζελεδάκια, τα οποία περιείχαν υπνωτική ουσία.

Μόλις ενημερώθηκε η υφυπουργός, διέταξε Ένορκη Διοικητική Εξέταση και ενημέρωσε τον εισαγγελέα.

Όπως έγινε γνωστό, η νοσηλεύτρια είχε προμηθευτεί τα συγκεκριμένα ζελεδάκια εκτός δομής, καθώς δεν υπήρχαν τέτοια σκευάσματα μέσα στο φαρμακείο του Κέντρου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι λείπουν και δεκάδες ψυχιατρικά φάρμακα από το φαρμακείο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας με έδρα την Φλώρινα. Γεγονός που προβληματίζει, καθώς δεν υπάρχει κάποια καταγραφή που να δικαιολογεί την χρήση τους. Η υπόθεση έχει οδηγηθεί πλέον στον εισαγγελέα και αναμένεται η απολογία της 50χρονης νοσηλεύτριας, η οποία μέχρι στιγμής δεν έχει προβεί σε καμία δήλωση.

ethnos.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook