Το σχέδιο ενός άνδρα να πυρπολήσει μια αμφιλεγόμενη κλινική στην Κολομβία απέτυχε όταν έβαλε κατά λάθος φωτιά στον εαυτό του. Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι το άτομο επεδίωκε εκδίκηση για τους φερόμενους θανάτους ασθενών που είχαν υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στην κλινική στο δήμο Villavicencio της κεντρικής Κολομβίας.

Μια κάμερα ασφαλείας έδειξε τον άνδρα, ο οποίος φορούσε κράνος μοτοσυκλέτας, να πλησιάζει το κτίριο νωρίς το πρωί της Τετάρτης (15/02) και να αδειάζει ένα δοχείο με βενζίνη.

Γλίστρησε στο πεζοδρόμιο και αγωνίστηκε να παραμείνει όρθιος, καθώς συνέχισε να απλώνει το εύφλεκτο υγρό στον εξωτερικό τοίχο του ακινήτου. Στη συνέχεια κατέβηκε για να ανάψει τη βενζίνη, όταν μια τεράστια μπάλα φωτιάς εκτοξεύτηκε από το κτίριο.

Το σώμα του άνδρα καλύφθηκε στη συνέχεια από φλόγες και έτρεξε στο δρόμο πριν εξαφανιστεί από το οπτικό πεδίο της κάμερας παρακολούθησης.

Οι πυροσβέστες κατάφεραν να εμποδίσουν την εξάπλωση της πυρκαγιάς σε όλο το κτίριο, σβήνοντας τις φλόγες στον ηλεκτρικό χώρο και στο σύστημα αγωγών απορριμμάτων, σύμφωνα με την κολομβιανή εφημερίδα El Tiempo. Η έκταση των τραυματισμών του εμπρηστή παραμένει άγνωστη. Ο ιδιοκτήτης του κτιρίου υπέβαλε καταγγελία στην τοπική εισαγγελία και κάλεσε τις αρχές να ξεκινήσουν έρευνα για τη σύλληψη του υπόπτου.

gazzetta.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook