Δραματικές είναι οι εικόνες που έρχονται από την Αγγλία, μετά την προσπάθεια ενός κασκαντέρ να επιχειρεί ένα κόλπο. Ο νεαρός δεν υπολόγισε σωστά, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με έναν υπάλληλο ντελίβερι.

Ο ποδηλάτης φαίνεται στο βίντεο, που τράβηξε ένας φίλος του, να οδηγεί ένα ποδήλατο βουνού και να προσπαθεί να κάνει ένα wheelie από μια ράμπα στο Μπρίστολ. Αλλά καθώς κατεβαίνει από την άλλη πλευρά της ράμπας, σε έναν πολυσύχναστο δρόμο της πόλης, πέφτει κατευθείαν πάνω σε έναν οδηγό ντελίβερι που έκανε τη δουλειά του.

Ο υπάλληλος πέφτει από το ποδήλατό του και στο τέλος του βίντεο κείτεται ακίνητος στο πεζοδρόμιο, ενώ οι περαστικοί παρακολουθούν. Ο νεαρός έχει δεχτεί σκληρή κριτική στο διαδίκτυο για το επικίνδυνο κόλπο, το οποίο έλαβε χώρα σε πεζόδρομο.

Μετά την ανάρτηση του υλικού στο Instagram, ένας χρήστης του διαδικτύου, μιλώντας για τον εργαζόμενο , είπε: «Αυτός ο καημένος έκανε τη δουλειά. Πρέπει να θεωρείται πολύ άτυχος». Ένας άλλος είπε: «Καθόλου αστείο, δεν θα έπρεπε να τον χτυπήσουν με το ποδήλατο επειδή κάποιος μάγκας νομίζει ότι είναι αστείος και δεν μπορεί να ελέγξει τα άλματά του».

gazzeta.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook