Ο πρώην σοφέρ της ΓουίτνεΪ Χιούστον αποκάλυψε το τέλμα στο οποίο είχε πέσει η ντίβα της ποπ λόγω του εθισμού της στα ναρκωτικά. Συγκεκριμένα, ο Αλ Μπόουαν ισχυρίζεται ότι η αδικοχαμένη τραγουδίστρια είχε τη χειρότερη συμπεριφορά από όσους σταρ είχαν μπει ποτέ στη λιμουζίνα του. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους, του ζητούσε να την πηγαίνει σε γκέτο για να αγοράζει κοκαΐνη από εμπόρους, είχε δει την ίδια και τον πρώην σύζυγό της, Μπόμπι, να εμπλέκονται σε σεξουαλική πράξη με ακόμη ένα διάσημο άτομο, ενώ η Γουίτνεϊ έκανε χρήση ναρκωτικών ακόμη και μπροστά στην κόρη της.

\”Δεν μπορούσα να πιστέψω στα μάτια μου. Είχα τη Γουίτνεϊ Χιούστον στο πίσω μέρος της λιμουζίνας μου να παίρνει κοκαΐνη μπροστά στην 6χρονη κόρη της, η οποία καθόταν δίπλα της και έπαιζε με μία κούκλα. Ήταν εκτός ελέγχου\”, είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας: \”Έχω μεταφέρει μεγάλους σταρ στο πέρασμα των χρόνων, τον Μάικλ και την Τζάνετ Τζάκσον, τον Όζι Όσμπορν, όμως η Γουίτνεϊ ήταν η χειρότερη. Ήταν τραγική. Αυτή η σούπερσταρ που λάτρευε ο κόσμος ήταν στο αυτοκίνητό μου, ναρκομανής, ράκος. Ήταν τόσο θλιβερό. Έπαιρναν και οι δύο ναρκωτικά μπροστά στην κόρη τους και η Γουίτνεϊ της έλεγε: \”Μωρό μου, η μαμά και ο μπαμπάς κάνουν πράγματα για μεγάλους\’\”.

\"http://www.yupi.gr/data/photos/whitney_large.jpg\"
Η Γουίτνεϊ Χιούστον με την κόρη της, Μπόμπι Κριστίνα.

Σύμφωνα με άλλα δημοσιεύματα, η κόρη της, Μπόμπι Κριστίνα, ο Κλάιβ Ντέιβις και στενοί σύμβουλοί της, την παρότρυναν πριν από το θάνατό της να επιστρέψει στην αποτοξίνωση, γιατί έβλεπαν πως κατρακυλούσε ξανά στα ναρκωτικά και το αλκοόλ. \”Ήταν πολύ σκληρό, ειδικά για τον Κλάιβ να την βλέπει ξανά υπό την επήρεια ουσιών. Δεν είχε τη δύναμη να την σταματήσει. Μάλιστα, είχε προσφερθεί να πληρώσει εκείνος τα έξοδα. Ο Κλάιβ και η Γουίτνεϊ είχαν πολύ στενή σχέση, όμως ο εθισμός της προκάλεσε μεγάλη ζημιά σε αυτή\”, αναφέρει κοντινό της άτομο στην ιστοσελίδα RadarOnline.com.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook