Λίγη ώρα μετά την επίσημη ανακοίνωση των ονομάτων που θα απαρτίζουν τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ ο βουλευτής Χανίων του κόμματος Παύλος Πολάκης με μια ανάρτησή του γνωστοποιεί πως δεν ισχύει η υποψηφιότητά του μέχρι να διορθωθεί ένα «λάθος».

Υπενθυμίζεται πως στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για το ψηφοδέλτιο των Χανίων συμπεριλαμβάνονται τα 5 από τα έξι ονόματα και συγκεκριμένα οι:  Παύλος Πολάκης, Γιώργος Σταθάκης, Μάγκυ Αρσενίδη, Βάλια Βαγιωνάκη και Κατερίνα Μανιμανάκη.

Όμως φαίνεται πως ο Χανιώτης Βουλευτής είχε «δεσμεύσεις» πως στην λίστα θα είναι και το όνομα του Κισαμίτη, πρώην υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ, Μιχάλη Χαιρετάκη και έτσι η αντίδρασή του ήταν άμεση.

Όπως γράφει στην ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης

 «Προφανώς από «λάθος»  ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΙΡΕΤΑΚΗΣ δεν συμπεριελήφθη παρά τη χθεσινή εισήγηση της πολιτικής γραμματείας στην ανακοίνωση των ονομάτων για τους υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στα Χανιά.

Μέχρι να διορθωθεί το «λάθος» δεν ισχύει ούτε η δική  μου υποψηφιότητα .

Εγώ φίλους και συντρόφους δεν πουλάω ,επειδή κάποιοι έχουν ανασφάλειες και συμπεριφέρονται με όρους διαδρόμου!

Θα λυθούν στην πολιτική γραμματεία  και στην Κεντρική Επιτροπή  ΟΛΑ!!»

Χωρίς να αποκλεισθεί πως ο κ. Χαιρετάκης, μπορεί να καταλάβει την 6η θέση που λείπει σε αυτή ην ανακοίνωση το ερώτημα βέβαια που εύλογα προκύπτει από τις αιχμές του κ. Πολάκη είναι το σε ποιους αναφέρεται γράφοντας «επειδή κάποιοι  έχουν ανασφάλειες και συμπεριφέρονται με όρους διαδρόμου!»

Η αντίδραση της Κουμουνδούρου

H αντίδραση στην ανάρτηση Πολάκη, ήρθε από την Κουμουνδούρου μέσω διαρροής, που αναφέρει: «Οι αποφάσεις για τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ είναι συλλογικές και την τελική απόφαση για τη κατάρτισή τους έχουν τα όργανα του κόμματος. Η συμμετοχή στα ψηφοδέλτια είναι εθελοντική για όλα τα στελέχη, βουλευτές και υποψήφιους βουλευτές, χωρίς όρους και προϋποθέσεις. Όποιος διαφωνεί με τις συλλογικές αποφάσεις, έχει κάθε δικαίωμα να μη συμμετάσχει σε αυτά».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook